Tιλί: «Το παρελθόν μου στον Ολυμπιακό ήταν περίεργο»

Ο Κιμ Τιλί αγωνίζεται πλέον στην Γκραν Κανάρια και θα επιστρέψει στο ΣΕΦ ως αντίπαλος. Ο άτυχος Γάλλος φόργουορντ αναφέρθηκε στο παρελθόν του στο μεγάλο λιμάνι. 

Tιλί: «Το παρελθόν μου στον Ολυμπιακό ήταν περίεργο»

Ο Κιμ Τιλί ήρθε στον Ολυμπιακό από την Μπασκόνια, αλλά ο Γάλλος φόργουορντ δεν κατάφερε να προσφέρει αυτά που θα ήθελε. Αντιμετώπισε δύο σοβαρούς τραυματισμούς και η καριέρα του τέλειωσε άδοξα στο μεγάλο λιμάνι.

Πλέον παίζει μπάσκετ στην Γκραν Κανάρια και είναι έτοιμος για το ματς κόντρα στον Ολυμπιακό: «Παίξαμε την Τρίτη και την Τετάρτη ταξιδέψαμε για να δώσουμε άλλο ένα παιχνίδι, σε ένα πολύ δύσκολο γήπεδο. Ο Ολυμπιακός παίζει πάντα καλά στην έδρα του και γι’ αυτό θα πρέπει να τα δώσουμε όλα, χωρίς να ψάχνουμε δικαιολογίες, όπως είναι η κούραση. Θα πρέπει να παίξουμε σκληρά και να είμαστε έτοιμοι για το ματς της Πέμπτης.

Θα πρέπει να έχουμε αυτοπεποίθηση, να παίξουμε σκληρά και να είμαστε ανταγωνιστικοί, ώστε να έχουμε ελπίδες να πάρουμε τη νίκη. Εάν πάμε με κατεβασμένο το κεφάλι, δεν θα νικήσουμε. Θα πρέπει να τα δώσουμε όλα και να είμαστε ανταγωνιστικοί».

Για την επιστροφή του στο ΣΕΦ: «Ναι, επιστρέφω. Το παρελθόν μου εκεί ήταν λίγο περίεργο, καθώς δεν αγωνίστηκα πολύ λόγω συχνών τραυματισμών. Παρ’ όλα αυτά, θα είναι ξεχωριστή η επιστροφή μου και ελπίζω να κάνω ένα καλό ματς».