Μπόγρης: «Ο κόουτς ξέρει πόσο πολύ περιμένω την κάθε στιγμή»

Ο Γιώργος Μπόγρης απάντησε στο ερώτημα για την χειραψία που είχε με τον Ντέιβιντ Μπλατ μετά το τέλος του αγώνα κόντρα στη Μπαρτσελόνα.

Μπόγρης: «Ο κόουτς ξέρει πόσο πολύ περιμένω την κάθε στιγμή»

Κατά την διάρκεια της Media Day της ΚΑΕ Ολυμπιακός ενόψει του αγώνα κόντρα στη Γκραν Κανάρια, ο Γιώργος Μπόγρης σχολίασε τα εξής: «Το να συγκεντρωθούμε είναι το πιο εύκολο πράγμα του κόσμου, καθώς παίζουμε στην έδρα μας αυτή τη στιγμή. Ερχόμαστε από μία μεγάλη νίκη και θέλουμε να συνεχίσουμε το σερί μας. Θεωρώ πως έχουμε τόσο το βάθος στο ρόστερ, όσο και την εμπειρία ώστε να τα καταφέρουμε. Έχουμε μεγάλο κίνητρο και ελπίζουμε να τα καταφέρουμε, έχοντας και τη στήριξη του κόσμου μας.

Για το γεγονός πως έκανε high-five με τον Ντέιβιντ Μπλατ στα αποδυτήρια μετά τη νίκη του αγώνα κόντρα στη Μπαρτσελόνα: «Είναι ωραίες στιγμές αυτές για κάθε αθλητή. Ήταν κάτι που μου άρεσε. Έχω δουλέψει πάρα πολύ σκληρά για να βοηθάω κάθε φορά τον Ολυμπιακό. Ξέρει καλά ο κόουτς το πόσο περιμένω την κάθε στιγμή ώστε να προσφέρω. Θέλω κάθε ευκαιρία που μου δίνεται να την... αρπάζω από τα μαλλιά. Προσπαθώ πάντα να βοηθάω τον Ολυμπιακό».

Για το «κλειδί» που έδωσε τη νίκη στη Βαρκελώνη: «Θεωρώ πως ακολουθήσαμε πάρα πολύ σωστά το πλάνο του προπονητή μας. Κόψαμε τον δεξιό διάδρομο των Ισπανών, καθώς από εκεί μπορούν να δημιουργήσουν εξαιρετικά τόσο ο Ερτέλ, όσο και ο Πάνγκος. Βγάλαμε εκτός παιχνιδιού τον Τόμιτς, ο οποίος είναι ένας πάρα πολύ ποιοτικός σέντερ. Ένας παίκτης που δουλεύει πάρα πολύ για την ομάδα, τόσο στη δημιουργία, όσο και στην εκτέλεση, αφού τραβάει πάνω του πάρα πολλούς παίκτες. Θεώρώ πως το "κλειδί" ήταν ο εαυτός μας, γιατί μπήκαμε συγκεντρωμένοι από το πρώτο λεπτό. Ήμασταν επιθετικοί και σκληροί στο παιχνίδι μας, πήραμε τα ριμπάουντ, κυριαρχήσαμε στο επιθετικό ριμπάουντ και δε δώσαμε ούτε μία στιγμή στη Μπαρτσελόνα το δικαίωμα να θεωρεί πως μπορεί να μας κερδίσει».

Για το αν το "διπλό" στη Βαρκελώνη, κάλυψε την ήττα στο ΣΕΦ από την Αρμάνι: «To ματς με την Αρμάνι δεν είναι μεγάλη απώλεια. Χάσαμε από μία ιδιαίτερα ποιοτική ομάδα, όπως όμως ποιότητα έχουμε και εμείς και στον δεύτερο γύρο μπορούμε και εμείς να τους κερδίσουμε στο Μιλάνο. Έχουμε σημειώσει αρκετά "διπλά" φέτος, μεγάλες εκτός έδρας νίκες που μας οδηγούν στις πρώτες θέσεις και είναι σημαντικό το γεγονός πως από εδώ και πέρα φτιάχνει πάρα πολύ το πρόγραμμα για εμάς. Ο δεύτερος γύρος θα είναι πιο εύκολος για εμάς για να πάρουμε "διπλά" παιχνίδια, αλλά και να νικήσουμε δυνατές ομάδες στο γήπεδο μας».

Για την κατάσταση του, καθώς ταλαιπωρείται με τραυματισμό στο χέρι: «Από το παιχνίδι κόντρα στο Ρέθυμνο είχα έναν τραυματισμό στο χέρι. Ακόμη κάνω ενέσεις πριν τα παιχνίδια, καθώς το χέρι δεν είναι λειτουργικό όπως θα ήθελα, κυρίως λόγω πόνου, αλλά δεν είναι κάτι σοβαρό. Κάνουμε θεραπείες καθημερινά και πιστεύω σε περίπου 10 μέρες θα το έχω ξεπεράσει τελείως».