Αταμάν: «Με εξάντλησε η σειρά με την Εφές - Αναμένω τον Λεσόρ στο Final Four»

Οι δηλώσεις του προπονητή του Παναθηναϊκού Εργκίν Αταμάν σε Μέσο της πατρίδας του μετά το τέλος της αναμέτρησης με την Αναντολού Εφές.

Αταμάν: «Με εξάντλησε η σειρά με την Εφές - Αναμένω τον Λεσόρ στο Final Four»

Ο Εργκίν Αταμάν μετά την πρόκριση του Παναθηναϊκού στο Final Four του Άμπου Ντάμπι αναφέρθηκε στο παιχνίδι με τη Φενέρμπαχτσε στον ημιτελικό της διοργάνωσης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο «Anadolu Ajansı»:

«Αυτή η σειρά με έχει εξαντλήσει από κάθε άποψη. Δεν σκέφτομαι πολύ τον αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε αυτή τη στιγμή. Πέρυσι, παίξαμε στα ημιτελικά εναντίον της Φενέρμπαχτσε. Αυτό είναι επίσης πεπρωμένο και μοίρα για μένα. Αντιμετωπίζω τουρκικές ομάδες.

Θα κάνουμε τα πάντα για να κερδίσουμε. Η Φενέρμπαχτσε είναι επίσης μια πολύ δυνατή ομάδα. Είχε μια καλή σεζόν. Θα δούμε. Νικήσαμε τη Φενέρμπαχτσε τόσο στην Κωνσταντινούπολη όσο και στην Αθήνα φέτος. Αλλά αυτό δεν συγκρίνεται με το Final Four. Αυτός που το αξίζει σίγουρα θα παίξει στον τελικό».

Για τη συμμετοχή του Λεσόρ:

«Αναμένω τον Ματίας Λεσόρ να παίξει στο Final Four. Δεν έχει αρχίσει να προπονείται με την ομάδα, αλλά δουλεύει καλά. Είναι παραγωγικός. Τον περιμένω να μπει στην ομάδα την επόμενη εβδομάδα. Περάσαμε τα τρία τέταρτα της σεζόν χωρίς τον Λεσόρ, τον καλύτερο σέντερ στην Ευρώπη, και φτάσαμε εδώ που φτάσαμε. Ήταν σπουδαία επιτυχία για εμάς, αλλά χρειαζόμαστε τον Λεσόρ στο Final Four. Εύχομαι να είναι εκεί με την ομάδα».



Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ. 232110