Μπαρτσελόνα-Ολυμπιακός 60-69 - Μπόγρης: «Kάναμε ακριβώς ό,τι μας ζήτησε ο Μπλατ»

Ο Γιώργος Μπόγρης τόνισε πως η ομάδα ακολούθησε σωστά το πλάνο του Ντέιβιντ Μπλατ περισσότερο από ποτέ και στάθηκε στον χαρακτήρα που δείχνει ο Ολυμπιακός μακριά από το ΣΕΦ.

Μπαρτσελόνα-Ολυμπιακός 60-69 - Μπόγρης: «Kάναμε ακριβώς ό,τι μας ζήτησε ο Μπλατ»

Ο Ολυμπιακός σημείωσε το τέταρτο φετινό "διπλό" του στην EuroLeague, ύστερα από τη νίκη του επί της Μπαρτσελόνα με σκορ 60-69. Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο Γιώργος Μπόγρης σχολίασε τα εξής στη κάμερα της NOVA: «Είναι τεράστια νίκη σε μία δύσκολη έδρα. Περιμέναμε να αντιδράσει η Μπαρτσελόνα, γιατί είχε σερί ήττες. Ήμασταν όμως πιο σκληροί από αυτούς και παίξαμε καλύτερα. Ακολουθήσαμε πιστά το πλάνο του κόουτς, περισσότερο από ποτέ θα έλεγα φέτος στη σεζόν. Κάναμε ακριβώς ό,τι μας ζήτησε.

Φέτος δείχνουμε τρομερό χαρακτήρα εκτός έδρας, έχουμε σημειώσει μεγάλες νίκες, είναι το τέταρτο "διπλό" και το γεγονός αυτό θα μας βοηθήσει ώστε να φτάσουμε ψηλά στη κατάταξη. Κάναμε αρκετά λάθη στο ματς, ας μην γελιόμαστε,αλλά καταφέραμε να νικήσουμε και με διαφορά στο σκορ γιατί παίξαμε συγκλονιστική άμυνα. Περιορίσαμε τους κοντούς της Μπαρτσελόνα και τα πικ-εν-ρολ τους.

Ο Μίλουτίνοφ έκανε τρομερή δουλειά. Σπουδαία εμφάνιση, μας βοήθησε σε άμυνα, επίθεση, πήρε πάρα πολλά ριμπάουντ και μας έδωσε πολλές έξτρα κατοχές. Μας βοήθησε ο Σπανούλης με τα σουτ που έβαλε, ενώ και εμείς περιορίσαμε τον Τομιτς, γιατί φέτος είναι ο καλύτερους τους παίκτης και κάνει σπουδαία δουλειά σε όλους τους τομείς. Εμείς όμως τον κρατήσαμε χαμηλά.

Έκανε την διαφορά στο ματς το γεγονός πως μαζέψαμε 17 ριμπάουντ. Πήραμε παραπάνω κατοχές, σκοράραμε δεύτερες προσπάθειες και αυτό γενικότερα φανέρωσε την θέληση, την μαχητικότητα και την επιθετικότητα που είχαμε στο παιχνίδι για να πάρουμε τη νίκη και είμαστε χαρούμενοι που τα καταφέραμε».