O Mπερτομέου εκθείασε τον Γιαννακόπουλο: «Θαυμάσιος άνθρωπος»

Μπορεί να βρέθηκε σε μεγάλη κόντρα με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, αλλά ο Τζόρντι Μπερτομέου σε συνέντευξη του τον εκθείασε! Η ατάκα του για τους Έλληνες δημοσιογράφους. 

O Mπερτομέου εκθείασε τον Γιαννακόπουλο: «Θαυμάσιος άνθρωπος»

Μέσα στην χρονιά ο Τζόρντι Μπερτομέου ήρθε σε μεγάλη κόντρα με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο. Πλέον, οι δύο άνδρες έχουν λύσει την παρεξήγηση που δημιουργήθηκε μεταξύ τους και έχουν... θάψει το τσεκούρι του πολέμου. Μάλιστα, ο Ισπανός εκτελεστικός Διευθυνητής της EuroLeague εκθείασε τον διοικητικό ηγέτη του "τριφυλλιού", ενώ αναφέρθηκε και στη καταγγελία που έκανε ο Ολυμπιακός.

Για τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο: "Όλα είναι καλά με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, σαν να μην έχει συμβεί τίποτα. Αυτός είναι ο Δημήτρης. Είναι ένας θαυμάσιος άνθρωπος που ξαφνικά ξέφυγε και σταμάτησε να σκέφτεται με το κεφάλι του.

Οταν όμως τον συναντήσεις καταλαβαίνεις ότι είναι ένας θαυμάσιος άνθρωπος. Προσπάθησα, όταν τον συνάντησα, να του εξηγήσω ότι είναι πρόεδρος, ότι είναι ιδιοκτήτης μίας ομάδας, ότι είναι δημόσιο πρόσωπο και πως πρέπει να φέρεται διαφορετικά, ειδικά τώρα, όπου ο καθένας μπορεί να πει οτιδήποτε στα social media. Είμαι πάντα ειλικρινής μαζί του. Του είπα ότι υπάρχει μία γραμμή που δεν έχει δικαίωμα να ξεπεράσει, αλλιώς θα τιμωρηθεί. Αυτό συνέβη και πέρσι. Του δώσαμε μία δεύτερη ευκαιρία, συμφώνησε μαζί μου, αλλά μετά από δύο εβδομάδες συνέχισε να πυροβολεί στα social media. Οι κανονισμοί είναι απλοί και ξεκάθαροι".

Για την καταγγελία του Ολυμπιακού: "Το πιο σημαντικό είναι ότι δε θα επιτρέψω στην Ευρωλίγκα την σπατάλη για αυτά τα… ελληνικά θέματα. Έχουν μεταξύ τους μυθικό πόλεμο σε εγχώριο επίπεδο, αλλά στο επίπεδο της Ευρωλίγκας δεν επιτρέπουμε τέτοια γεγονότα. Δε θέλουν να επιλύσουν το θέμα τους με πολιτισμένο τρόπο σε επίπεδο εθνικού πρωταθλήματος, αλλά αυτό είναι δικό τους θέμα. Και οι δύο ξέρουν ότι στην Ευρωλίγκα είμαστε πολύ πιο αυστηροί.

Εξετάσαμε το περιστατικό που καταγγέλθηκε και η επιτροπή μας δεν έχει στοιχεία που να αναφέρουν ότι ο Γιαννακόπουλος πραγματικά ισχυρίστηκε ότι ο Ολυμπιακός προσπάθησε να πλησιάσει τους διαιτητές. Οι εγχώριοι δημοσιογράφοι αρνούνται να μας παρέχουν σχετικά στοιχεία. Αλλά αυτά είναι έτσι κι αλλιώς που αφορούν στους Έλληνες".