Ολυμπιακός: Θρύλε των γηπέδων...
Ο Ολυμπιακός δεν χαρίστηκε στο ΣΕΦ και στα γενέθλιά του ισοπέδωσε την Παρτιζάν, παίζοντας σπουδαίο μπάσκετ - Το ιδανικό δώρο θα είναι η κατάκτηση της Ευρωλίγκας στο τέλος της σεζόν.

Ο Ολυμπιακός συνέχισε τις εξαιρετικές εμφανίσεις, επικρατώντας και της Παρτιζάν με 82-70, νικώντας περισσότερα εύκολα από αυτό που δείχνει το τελικό σκορ. Οι «ερυθρόλευκοι» κυριάρχησαν στην αναμέτρηση, από την αρχή έως και το τέλος, συνδυάζοντας την ουσία με το θέαμα στο παιχνίδι τους. Μοίρασαν 25 ασίστ, βγάζοντας υπέροχες συνεργασίες στο παρκέ, με τους Βιλντόζα, Γκος, Φουρνιέ και Παπανικολάου να δίνουν από 4 τελικές πάσες, δείγμα του πλουραλισμού των «ερυθρολεύκων» στο κομμάτι της δημιουργίας.
Ο Ολυμπιακός συνεχίζει μόνος πρώτος στην κορυφή της κατάταξης, έχει εξασφαλίσει σχεδόν το πλεονέκτημα έδρας και όλα δείχνουν πως δύσκολα θα χάσει και την κατάκτηση της πρώτης θέσης. Οι Πειραιώτες το γιόρτασαν στο Φάληρο, δημιουργώντας μία υπέροχη εορταστική ατμόσφαιρα για τα 100 χρόνια ζωής του συλλόγου. Το ιδανικό δώρο όμως στο τέλος της σεζόν, θα είναι η κατάκτηση της Ευρωλίγκας. Αυτός άλλωστε ο μεγάλος στόχος της φετινής σεζόν.
Ολυμπιακός: Η πρεμιέρα στον Ρέντη και η διαμόρφωση του ρόστερ
Ο Σάσα Βεζένκοφ ήταν για ακόμη μία φορά ο κορυφαίος παίκτης του Ολυμπιακού, κάνοντας επίδειξη των δυνατοτήτων του στο να κινείται μακριά από την μπάλα. Ήταν άστοχος από την περιφέρεια, αλλά βαδίζει για τον τίτλο του ΜVP της σεζόν.
Ο Ολυμπιακός, πλέον, θα στρέψει την προσοχή του στην Ευρωλίγκα στην επόμενη βδομάδα, εκεί που θα υποδεχτεί τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ. Ένα παιχνίδι στο οποίο θέλει τη νίκη για πολλούς λόγους.