Πρίντεζης: «Το πλεονέκτημα έδρας είναι μακριά»

O Γιώργος Πρίντεζης στάθηκε στις άμυνες που έβγαλε στο τέλος ο Ολυμπιακός ώστε να φτάσει στη νίκη και κράτησε χαμηλούς τόνους για την είσοδο στη τετράδα. 

Πρίντεζης: «Το πλεονέκτημα έδρας είναι μακριά»

Λίγο μετά το τέλος της νίκης κόντρα στην Εφές, ο Γιώργος Πρίντεζης σχολίασε τα εξής: «Όλοι ξέρουμε ότι η Εφές είναι μία ομάδα με καλό ρυθμό και ρόλους στην ομάδα. Έχουν ταλέντο, φέτος παίζουν με ομοιογένεια και αυτό το βγάζουν στο παρκέ.

Πάλι σήμερα είχαμε κάποια σκαμπανεβάσματα αλλά αυτά δικαιολογούνται σε γενικές γραμμές. Σημασία έχει ότι στο τέλος βγάλαμε μεγάλες άμυνες, βάλαμε τα καλάθια που έπρεπε και φτάσαμε σε μία σημαντική νίκη», δήλωσε αρχικά ο διεθνής φόργουορντ.

Για τα ρεκόρ που πέτυχε: «Μεγαλύτερη σημασία έχει η ομαδική επιτυχία. Η ατομική επιτυχία έχει όταν θα σταματήσεις το μπάσκετ και θα αναπολείς όμορφες στιγμές».

Για τα πολλά επιθετικά ριμπάουντ (18) που μάζεψε ο Ολυμπιακός: «Είναι πολύ σημαντικά. Τα επιθετικά ριμπάουντ μας έδωσαν δεύτερες επιθέσεις και σουτ που γύρισαν το ματς».

Τέλος, συμπλήρωσε: «Ήταν μία νίκη που την θέλαμε πολύ. Θεωρητικά μας φέρνει μισό βηματάκι πιο κοντά στα πλέι - οφ και μας δίνει την δυνατότητα να είμαστε κοντά στην τετράδα. Το πλεονέκτημα κατά την άποψη μου είναι μακριά. Θέλουμε να συνεχίσουμε να είμαστε σοβαροί».