Πρόστιμο για Σφαιρόπουλο, Ιτούδη και Αταμάν

Το ποσό των 5.000 ευρώ καλούνται να πληρώσουν οι Σφαιρόπουλος, Ιτούδης και Αταμάν, καθώς η EuroLeague τους τιμώρησε με πρόστιμο εξαιτίας δηλώσεων που έκαναν.

Πρόστιμο για Σφαιρόπουλο, Ιτούδη και Αταμάν

Με πρόστιμο ύψους 5.000 ευρώ τιμώρησε η EuroLeague τους Δημήτρη Ιτούδη, Γιάννη Σφαιρόπουλο και Εργκίν Αταμάν, συν προειδοποίηση για ποινή μίας αγωνιστικής, εξαιτίας των δηλώσεών τους που αντιβαίνουν στην πολιτική της διοργάνωσης.

Υπενθυμίζεται πως σύμφωνα με τους νέους κανονισμούς στην EuroLeague και το άρθρο 24 παρ.2 σε κάθε επίσημη τοποθέτηση που δυσφημεί το προϊόν της διοργάνωσης, επέρχεται και σχετική τιμωρία.

Όσον αφορά τους συγκεκριμένους προπονητές, δέχτηκαν πρόστιμο 5.000 ευρώ, ενώ παράλληλα τους ασκήθηκε προειδοποίηση για ποινή μίας αγωνιστικής εφόσον επαναλάβουν παρόμοια συμπεριφορά.

Για όσους δεν θυμούνται, οι Δημήτρης Ιτούδης και Γιάννης Σφαιρόπουλος, έκαναν παράπονα μετά τις αναμετρήσεις κόντρα σε Ολυμπιακό και Νταρουσάφακα αντίστοιχα, ενώ ο Τούρκος προπονητής είχε εκφράσει σχετική δυσαρέστηση μετά το τέλος του αγώνα κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης.