Το ρεκόρ ημιχρόνου του Ολυμπιακού στα τρίποντα

Ρεσιτάλ δίνει στο Κάουνας ο Ολυμπιακός από την γραμμή των τριών πόντων, αφού έχει ήδη σημειώσει 30 πόντους με σουτ έξω από τα 6.75.

Το ρεκόρ ημιχρόνου του Ολυμπιακού στα τρίποντα

Με μπροστάρη τον Γιώργο Πρίντεζη που τέλειωσε την πρώτη περίοδο με 4/4 τρίποντα κι έκτοτε δεν πήρε άλλη προσπάθεια από την γραμμή των 6.75 οι παίκτες του Ντέιβιοντ Μπλατ «εκτελούν» τους Λιθουανούς με χαρακτηριστική ευκολία και δείχνουν ικανοί να σπάσουν το φετινό τους ρεκόρ τριπόντων σε έναν αγώνα που ήταν τα έντεκα που σημείωσαν κόντρα στην Ρεάλ Μαδρίτης στο ΣΕΦ την 9η αγωνιστική. Φυσικά, περιττό να πούμε ότι έχουν κάνει ήδη ρεκόρ ημιχρόνου.

Πριν από τους Ισπανούς ο Ολυμπιακός είχε «πυροβολήσει» και την Χίμκι, αφού την πρώτη αγωνιστική έκλεισε τον αγώνα της Μόσχας με 9/21 εύστοχα τρίποντα, παίρνοντας ένα σημαντικό διπλό στο ξεκίνημά του στη φετινή Euroleague.

Οι παίκτες του Ντέιβιντ Μπλατ είδαν το βράδυ της 12ης Οκτωβρίου τον Στρέλνιεκς να ευστοχεί σε 3/6 τρίποντα, ενώ οι Σπανούλης και Τίμα είχαν από 1/3, ο Γκος 2/4, ο Βεζένκοφ 1/1και ο Παπανικολάου 1/2.

Η κορυφαία επίδοση του Ολυμπιακού σε φετινό του αγώνα σε σουτ τριών πόντων όπως προαναφέραμε είναι κόντρα στην Ρεάλ Μαδρίτης, την 9η αγωνιστική στο ΣΕΦ. Τότε οι παίκτες του Μπλατ σημείωσαν 11/21 σουτ έξω από την γραμμή των 6.75, με τον Βασίλη Σπανούλη να ευστοχεί στις 5 από τις 6 προσπάθειες που πήρε, τον Γκος να έχει 2/4, τον Στρέλνιεκς επίσης 2/4 και τους Παπανικολάου και Λεντέι 1/2.

Στο παγωμένο Κάουνας ο Ολυμπιακός μπήκε με άγριες διαθέσεις στο πρώτο ημίχρονο. Οι παίκτες του Μπλατ «πυροβολούν» με μεγάλη ευστοχία από την γραμμή του τριπόντου και έχουν ήδη 10/16. Ο Γιώργος Πρίντεζης έχει 4/4, ο Παπανικολάου 2/2, ο Τίμα 1/1, ο Στρέλνιεκς 1/1, ο Σπανούλης 1/4 κι ένα 1/1 ο Λεντέι.

Δείτε εδώ τα έξι πρώτα τρίποντα του Ολυμπιακού στο Κάουνας.