Πασκουάλ: «Ριμπάουντ και αιφνιδιασμός το κλειδί με Φενέρμπαχτσε»

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού δήλωσε πως θα είναι δύσκολο το παιχνίδι απέναντι στην Φενέρμαχτσε.

Πασκουάλ: «Ριμπάουντ και αιφνιδιασμός το κλειδί με Φενέρμπαχτσε»

Την Φενέρμπαχτσε θα υποδεχτεί στο Ο.Α.Κ.Α.(07/12, 21:30) ο Παναθηναϊκός για την ενδέκατη αγωνιστική της EuroLeague. Ο Τσάβι Πασκουάλ δήλωσε πως οι παίκτες του πρέπει να είναι τέλειοι σε όλες τις θέσεις απέναντι σε μία δύσκολη ομάδα όπως η Φενέρμπαχτσε.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Πρώτα, παίζουμε στην έδρα μας και πρέπει να έχουμε κίνητρο. Πρέπει να επιστρέψουμε στο επίπεδό μας. Η Φενέρ βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, έχουν χάσει ένα ματς από την αρχή της σεζόν. Είναι ένας δύσκολος αντίπαλος, από το υψηλότερο επίπεδο της Ευρωλίγκας. Ξέρουμε ότι εδώ μπορούμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι και να κερδίσουμε με την βοήθεια των φιλάθλων μας.»

Για την απόδοση του Καλάθη:«Όπως όλοι οι παίκτες, ο Νικ έχει καλές και κακές στιγμές. Ήταν απίστευτος πέρσι και τώρα προσπαθεί να βρει τον δρόμο του. Δεν είναι εύκολο και δεν είναι σίγουρα στο επίπεδο που θέλουμε, όπως και άλλοι παίκτες. Δουλεύει σκληρά και εμείς παλεύουμε να τον βοηθήσουμε σε αυτό. Είμαστε στην αρχή της σεζόν και έχουμε μπροστά μας δρόμο».

Για τα σημεία-κλειδιά του ματς με τη Φενέρμπαχτσε: «Όλα είναι σημαντικά απέναντι στη Φενέρ. Δεν είχαν τον Σλούκα στην Βαρκελώνη και κέρδισαν εύκολα. Είναι μία απίστευτη ομάδα, που κάνει πολλά πράγματα σωστά στο παρκέ. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και έτοιμοι για όλα. Πρέπει να ελέγξουμε τα ριμπάουντ και να τρέξουμε στον αιφνιδιασμό. Είναι σημαντικό να είμαστε τέλειοι σε κάθε θέση, γιατί η Φενέρ είναι παντού εξαιρετική».