Γιασικεβίτσιους: «ΛεΝτέι και Γκος έχουν δώσει ταχύτητα στον Ολυμπιακό»

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους εκθείασε το μαχητικό πνεύμα του Ολυμπιακού, στάθηκε στην ενίσχυση των "ερυθρολεύκων" με την παρουσία των ΛεΝτέι-Γκος και σύγκρινε την ομάδα του Μπλατ με εκείνη του Σφαιρόπουλου. 

Γιασικεβίτσιους: «ΛεΝτέι και Γκος έχουν δώσει ταχύτητα στον Ολυμπιακό»

Για το πού πρέπει να εστιάσει στον Ολυμπιακό: “Παίζουμε μία μία μεγάλη ομάδα με νοοτροπία νικητή. Το πιο σημαντικό είναι να ματσάρουμε τη μαχητικότητά τους. Δε λέω πως δε διαθέτουμε κι εμείς τέτοια, αλλά πρέπει να παλέψουμε για κάθε κατοχή. Επίσης πρέπει να κάνουμε δύσκολη τη ζωή στους ηγέτες της. Δημιουργούν προβλήματα στον καθέναν και πρέπει να τα περιορίσουμε”.Γ

Για τους παίκτες-κλειδιά πλην των Σπανούλη και Πρίντεζη: “Οι ηγέτες είναι οι ίδιοι, οι Σπανούλης και Πρίντεζης παραμένουν το σημείο αναφοράς. Σίγουρα αξίζουν κι οι υπόλοιποι το σεβασμό μας. Ο Ζακ ΛεΝτέι μπορεί να είναι ένας από τους παίκτες-κλειδιά, τρέχει γρήγορα στην επίθεση, παλεύει για κάθε μπάλα, είναι δυναμικός, πρόκειται για εξαιρετικό παίκτης. Τέτοιοι παίκτες μπορούν να κρίνουν το αποτέλεσμα. Έχει επιστρέψει κι ο Στρέλνιεκς. Είναι καλή ομάδα”.

Για τις αλλαγές από τον Ντέιβιντ Μπλατ σε σχέση με ό,τι παρέλαβε από τον Γιάννη Σφαιρόπουλο: “Δύσκολο να πεις. Ίσως ήταν λίγο πιο αργοί στο παρελθόν. Οι Ουίλιαμς-Γκος και ΛεΝτέι προσέδωσαν ταχύτητα και το πλάνο τους είναι λίγο διαφορετικό. Κατά τα άλλα, ο κορμός είναι ο ίδιος με πριν”.

Ο ιστότοπος αυτός χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα
ΑΠΟΔΟΧΗ