Με Τουπάν και Αγραβάνη η αποστολή για το Κάουνας

Ο Αξέλ Τουπάν έκανε μέρος της προπόνησης και θα ακολουθήσει την αποστολή για το Κάουνας. Αμφίβολος ο Γάλλος. Θα μπει στο τσάρτερ και ο Δημήτρης Αγραβάνης. 

Με Τουπάν και Αγραβάνη η αποστολή για το Κάουνας

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του επί ελληνικού εδάφους για το παιχνίδι της 11ης αγωνιστικής της EuroLeague. Οι Πειραιώτες την Πέμπτη (6/12, 20:00) θα αντιμετωπίσουν στο Κάουνας την Ζαλγκίρις, με στόχο να... ξορκίσουν τον κακό τους δαίμονα, ο οποίος πέρσι τους άφησε εκτός Final Four. Οι "πράσινοι" φέτος παρουσιάζουν μία περίεργη αγωνιστική εικόνα, καθώς έχουν ηττηθεί και στα πέντε εντός έδρας ματς που έχουν δώσει, αλλά αυτό σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να... χαλαρώσει τους παίκτες του Ντέιβιντ Μπλατ.

Οι "ερυθρόλευκοι" θα ταξιδέψουν στη Λιθουανία για να κάνουν το "4 στα 4" στις νίκες τους στην διοργάνωση, επεκτείνοντας το θετικό σερί τους και στην αποστολής τους θα έχουν τόσο τον Αξέλ Τουπάν, όσο και τον Δημήτρη Αγραβάνη, καθώς ο Ολυμπιακός θα ταξιδέψει στο Κάουνας με 14 παίκτες.

Ο Αξέλ Τουπάν ακολούθησε μέρος της προπόνησης, αισθάνεται καλύτερα, έχει ξεπεράσει σε μεγάλο βαθμό τον τραυματισμό του (στην αριστερή ποδοκνημική), αλλά η συμμετοχή του κόντρα στη Ζαλγκίρις θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή. Όσον αφορά τον Έλληνα πάουερ-φόργουορντ, συνεχίζει να προπονείται με την ομάδα και ενδέχεται να βρεθεί για πρώτη φορά φέτος στη δωδεκάδα των "ερυθρολεύκων" για ευρωπαϊκό ματς.

Η αποστολή του Ολυμπιακού θα αναχωρήσει από την Αθήνα το πρωί (11:00) της Τετάρτης (5/12) με πτήση τσάρτερ και θα επιστρέψει από το παγωμένο Κάουνας στις 00.30, λίγες ώρες μετά το τέλος της αναμέτρησης απέναντι στη Ζαλγκίρις.