Βεζένκοφ: «Η Euroleague είναι φέτος σαν τρενάκι του λούνα παρκ»

Ο Σάσα Βεζένκοφ  μίλησε για την πορεία του Ολυμπιακού και τον Βασίλη Σπανούλη ενόψει του αγώνα με την Ζαλγκίρις

Βεζένκοφ: «Η Euroleague είναι φέτος σαν τρενάκι του λούνα παρκ»

Ο φόργουορντ του Ολυμπιακού έγραψε στο μπλογκ του στην ιστοσελίδα της Euroleague.

«Όπως ξέρετε έχουμε παίξει 10 παιχνίδια για την Euroleague και έχουμε κερδίσει τα 6. Η διοργάνωση είναι σαν τρενάκι του λούνα παρκ φέτος. Μπορεί να χάσεις κάποια παιχνίδια στην σεζόν ή να κερδίσεις κάποια όπως κάνουμε τώρα. Το πιο σημαντικό πράγμα, κερδίζεις ή χάνεις, είναι να μένεις συγκεντρωμένος στον τελικό στόχο. Μετά από συνεχόμενες ήττες, ήμασταν πνευματικά δυνατοί και κερδίσαμε τα επόμενα παιχνίδια.

Είμαστε στην αρχή της σεζόν και τα επόμενα παιχνίδια είναι σημαντικά. Θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και να συνεχίσουμε να κερδίζουμε. Η Euroleague δεν είναι σπριντ, είναι Μαραθώνιος. Το να είσαι σκληρός πνευματικά και να μην αφήνεις τις ήττες να σε ρίχνουν είναι πολύ σημαντικό. Την ίδια ώρα, δεν μπορείς να ενθουσιάζεσαι με τις νίκες και να πιστεύεις ότι είσαι ο καλύτερος. Πρέπει να βρεις ισορροπία και να συνεχίσεις να δουλεύεις.

Πιθανότατα το καλύτερο μας παιχνίδι είναι κόντρα στη Ρεάλ. Οι οπαδοί μας βοήθησαν, πάντα τους χρειαζόμαστε, και και νομίζω ότι είχαμε σπουδαίο παιχνίδι κόντρα σε μια ομάδα που ήταν αήττητη. Θέλαμε να δείξουμε ότι μπορούμε και να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε. Νομίζω ότι παίξαμε πολύ καλά και κόντρα στην Μπουντούτσνοστ. Ελπίζουμε να είναι κομβικό σημείο για τη συνέχεια. Ο Σπανούλης έπαιξε εξαιρετικά. Είναι θρύλος και θέλει να κερδίζει σε κάθε ματς,

Είναι νικητής και κάνει τα πάντα να βοηθήσει την ομάδα να κερδίσει. Όλοι οι παίκτες έχουν τα πάνω τους και τα κάτω τους, αλλά πάντα έχει την... Kill Bill νοοτροπία. Έχει κερδίσει τρεις τίτλους και είναι ακόμα πεινασμένος για νίκες και τίτλους».