Πασκουάλ: "Xαρούμενοι για την πρόκριση. Θέλουμε νίκη στο Τελ Αβίβ"

Αυτά δήλωσε ο Τσάβι Πασκουάλ κατά την αναχώρηση του Πανθηναϊκού στο Tελ Αβίβ

Πασκουάλ: "Xαρούμενοι για την πρόκριση. Θέλουμε νίκη στο Τελ Αβίβ"

Χαμηλούς τόνους κρατά ο Τσάβι Πασκουάλ παρά την χθεσινή εντυπωσιακή νίκη επί του Ερυθρού Αστέρα και την εξασφάλιση της οκτάδας.

Κατά την αποχώρηση της ομάδας για Τελ Αβίβ, ενόψει του αγώνα με την Μακάμπι ο Καταλανός τεχνικός δήλωσε τα εξής:

«Εξαρτάται το παιχνίδι και αν θα μας πιέσουν ή όχι από την αρχή. Θα είναι σημαντικό πώς θα προσεγγίσουμε το παιχνίδι και πώς θα μπούμε στο ματς.

Η Μακάμπι αυτή τη στιγμή είναι η καλύτερη ομάδα στα επιθετικά ριμπάουντ. Ήταν η Μάλαγα, αλλά μετά το ματς μας είναι η Μακάμπι. Πρέπει να κοντρολάρουμε τα ριμπάουντ και τα λάθη μας στην επίθεση. Κάθε φορά που κλέβουν την μπάλα τρέχουν πάρα πολύ καλά. Αυτά είναι τα δύο πιο σημαντικά στοιχεία στην έδρα τους. Τρέχουν καλά στο επιθετικό γήπεδο και παίρνουν τα επιθετικά ριμπάουντ.

Νομίζω πως στο πρώτο μέρος της σεζόν είχαμε χημεία. Όλες οι ομάδες σε αυτή τη διοργάνωση έχουν κακές στιγμές. Είχαμε μερικές και εμείς. Δεν είμαστε στο καλύτερο δυνατό επίπεδο, πρέπει να βελτιωθούμε. Ο Παππάς και ο Λοτζέσκι επέστρεψαν πριν λίγες μέρες. Ο Πέιν και ο Τζέιμς θέλουν χρόνο. Θέλουμε χρόνο για να είμαστε στο υψηλότερο επίπεδο. Αλλά κάναμε δύο νίκες και είμαι ικανοποιημένος».

«Είμαστε χαρούμενοι που εξασφαλίσαμε μια θέση στα πλέι οφ. Όταν ξεκινήσαμε τη σεζόν σκεφτόμασταν την ποιότητα των ομάδων της Ευρωλίγκας και γνωρίζαμε πως θα είναι δύσκολη αυτή η πρόκριση. Τα καταφέραμε, είμαστε χαρούμενοι. Συνεχίζουμε παιχνίδι με παιχνίδι. Θέλουμε να νικήσουμε στο Τελ Αβίβ. Στο τέλος της regular season θα δούμε τη θέση μας».