Μπλατ: «Ο Μάντζαρης έκανε τη διαφορά»

Διαβάστε τι είπε στη συνέντευξη Τύπου μετά το παιχνίδι με την Μπουντούτσνοστ ο Ντέιβιντ Μπλατ.

Μπλατ: «Ο Μάντζαρης έκανε τη διαφορά»
Eurokinissi

Ο Ντέιβιντ Μπλατ στη συνέντευξη Τύπου αποθέωσε τους παίκτες του και κυρίως τον Βαγγέλη Μάντζαρη ο οποίος κατά την άποψη του ήταν ο κορυφαίος του παιχνιδιού. Ακόμη είπε πως ο Ολυμπιακός δεν έφτασε ακόμα στο επιθυμητό επίπεδο απόδοσης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μπλατ

«Τα παιχνίδια δεν είναι ποτέ εύκολα αν δεν τα κάνεις εσύ να φαίνονται έτσι. Η Μπουντουτσνοστ έπαιξε καλά στο πρώτο ημίχρονο. Σέβομαι αυτό που έχει κάνει μέχρι στιγμής στην Ευρωλίγκα. Αυτό το μήνυμα το περάσαμε και στους παίκτες και κατάλαβαν πως να προσεγγίσουμε το παιχνίδι. Προφανώς το τρίτο δεκάλεπτο σε άμυνα και επίθεση ήταν το «σημείο» του αγώνα. Είμαι χαρούμενος που οι παίκτες που έπαιξαν πρόσφεραν όλοι. Καμία φοράς υποτιμάς παίκτες που δεν βάζουν πόντους. Ο Μάντζαρης ήταν ο καλύτερος παίκτης του γηπέδου κατά την άποψη μου. Καταπληκτικός στην άμυνα και έτρεχε την ομάδα στην επίθεση. Ήταν πραγματικά καλός. Αυτό είναι που κάνει τις ομάδες να παίζουν ωραία. Είμαστε στο 1/3 της Ευρωλίγκας, αν μπορέσουμε να βελτιωνόμαστε σταδιακά πιστεύω ότι θα φτάσουμε εκεί που θέλουμε. Δεν είμαστε ακόμα εκεί αλλά προοδεύουμε για να φτάσουμε».

Για τα τρίποντα της Μπούντουτσνοστ: «Όταν μία ομάδα στις νίκες που έχει κάνει έχει βάλει 17 τρίποντα μέσο όρο και στις ήττες έχει σκοράρει δέκα λιγότερα τότε πρέπει να δουλέψεις πάνω σε αυτό. Επίσης σουτάρουν περίπου 30 τρίποντα σε κάθε αγώνα και σήμερα εκτέλεσαν μόλις 19. Όταν κάνεις το πλάνο του αγώνα ξέρεις πιο είναι το «κλειδί». Αυτό που κάνει τη διαφορά είναι οι παίκτες να εφαρμόζουν το πλάνο και σήμερα το κάνανε».