Bεζένκοφ: «Όχι άλλη ήττα στο ΣΕΦ»

Ο Σάσα Βεζένκοφ τόνισε πως ο Ολυμπιακός από εδώ και πέρα θα πρέπει να προστατεύσει την έδρα του, καθώς στην Ευρώπη έχει ήδη κάνει δύο ήττες στο ΣΕΦ. 

Bεζένκοφ: «Όχι άλλη ήττα στο ΣΕΦ»

Ο Σάσα Βεζένκοφ μίλησε ενόψει της αναμέτρησης κόντρα στη Μπουντούσνοστ, με τον Βούλγαρο διεθνή φόργουορντ να επισημαίνει πως οι Πειραιώτες από εδώ και πέρα θα πρέπει να υπερασπιστούν την έδρα τους στην Ευρώπη, καθώς ήδη έχουν κάνει δύο ήττες στο ΣΕΦ.

Συγκεκριμένα, σχολίασε τα εξής: «Είναι ένα πολύ δύσκολο ματς, απέναντι σε μια ομάδα που έχει ανέβει πολύ τις τελευταίες εβδομάδες. Έχει κερδίσει την ΤΣΣΚΑ και την Μπασκόνια. Θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί, να περιορίσουμε τα δυνατά τους σημεία, να είμαστε σοβαροί για 40 λεπτά και να κερδίσουμε. Θα πρέπει να περιορίσουμε τα τρίποντά τους.

Σε κάθε παιχνίδι υπάρχει άγχος, αλλά πρέπει να προστατέψουμε όσο περισσότερο μπορούμε το ΣΕΦ, γιατί έχουμε κάνει ήδη δύο ήττες εδώ και δεν μας παίρνει για άλλες. Ξέρουμε ότι όταν είναι στο πλευρό μας ο κόσμος μας, νιώθουμε ακόμη πιο δυνατοί. Θέλουμε να μας στηρίξει και να τους δώσουμε χαρά αύριο το βράδυ».

Για τη δική του προσαρμογή στον Ολυμπιακό, επισήμανε: ”Αισθάνομαι πολύ καλά, όταν κερδίζει η ομάδα ακόμη καλύτερα και θέλουμε να κερδίζουμε για να υπάρχει αυτό το όμορφο κλίμα. Όταν είσαι στον Ολυμπιακό πρέπει να πρωταγωνιστείς, πρέπει να κερδίζεις πάντα, υπάρχει πίεση, αλλά αυτή είναι η δουλειά μας. Όταν κερδίζουμε όλα είναι καλά”.