Αγωνία για Τουπάν και προσοχή στους Μαυροβούνιους «μπόμπερ»

Ο Αξέλ Τουπάν συνεχίζει το ατομικό του πρόβλημα και η συμμετοχή του κόντρα στη Μπουντόσνοστ χαρακτηρίζεται αμφίβολη. Προσοχή στους Μαυροβούνιους σουτέρ.

Αγωνία για Τουπάν και προσοχή στους Μαυροβούνιους «μπόμπερ»

Ύστερα από το ρεπό της Τρίτης, η ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού επέστρεψε στο ΣΕΦ την Τετάρτη (28/11), ξεκινώντας την προετοιμασία της για το παιχνίδι της Παρασκευής κόντρα στη Μπουντούσνοστ στον Πειραιά, για την 10η αγωνιστική της EuroLeague.

Οι παίκτες του Ντέιβιντ Μπλατ είδαν σε video τους Μαυροβούνιους και ανέλυσαν το παιχνίδι τους. Πρόκειται για μία επικίνδυνη ομάδα, καθώς αν βρει ρυθμό μπορεί να κάνει... ζημιές. Στο ξεκίνημα της σεζόν φάνταζε πως θα αποτελέσει τον... φετινό σάκο του μποξ, αλλά η ομάδα από το Μαυροβούνιο έχει εντυπωσιάσει με τις τελευταίες της εμφανίσεις.

Νίκησε την Μπασκόνια (99-84) με ρεκόρ τριπόντων (είχε 21/34-61.8%), ενώ πρόσφατα σημείωσε τεράστια επικράτηση απέναντι στην ΤΣΣΚΑ (93-92). Και το κατόρθωσε πετυχαίνοντας 58 πόντους στο δεύτερο ημίχρονο, έχοντας 60.9% ποσοστό από την περιφέρεια, με 14/23 σουτ. Όπως γίνεται αντιληπτό, πρόκειται για έναν αντίπαλο με ξεκάθαρη έφεση και ικανότητα στην επίθεση, ειδικά πίσω από τα 6.75 μέτρα και χρειάζεται προσοχή.

Εκτός προπόνησης παρέμεινε ο Αξέλ Τουπάν. Ο Γάλλος φόργουορντ συνεχίζει το ατομικό του πρόγραμμα προπόνησης, καθώς δεν έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στην αριστερή ποδοκνημική. Θα δοκιμάσει να προπονηθεί την Πέμπτη μαζί με την ομάδα και η συμμετοχή του κόντρα στη Μπουντούσνοστ χαρακτηρίζεται αμφίβολη.