Tα 3 λεπτά του Παπαπέτρου στη Βιτόρια

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου πήγε στον Παναθηναϊκό για να έχει τον ρόλο του βασικού "3αριού", αλλά στη Βιτόρια αγωνίστηκε μόλις για 207 δευτερόλεπτα και συνολικά παίζει λιγότερο σε σχέση με πέρσι στον Ολυμπιακό.

Tα 3 λεπτά του Παπαπέτρου στη Βιτόρια

Το περασμένο καλοκαίρι, ο Ιωάννης Παπαπέτρου κλήθηκε να πάρει μία δύσκολη απόφαση. Ναι μεν είχε "δεθεί" με τον Ολυμπιακό και τους συμπαίκτες του, αλλά από αγωνιστικής πλευράς είχε παράπονα για τον ρόλο του, έχοντας έρθει και σε... ρήξη με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο. Τελικά, αποφάσισε να κάνει το μεγάλο βήμα για τον Παναθηναϊκό, καθώς εκεί πήρε εγγυήσεις πως θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο.

Κόντρα στη Μπασκόνια, όμως, στη Βιτόρια, ο Ιωάννης Παπαπέτρου αγωνίστηκε μόλις για 3'27''. Παρά το γεγονός πως η ομάδα του βρισκόταν σε ζόρια, έχοντας πρόβλημα και στα ριμπάουντ, ο Τσάβι Πασκουάλ προτίμησε να τον κρατήσει στον πάγκο για το μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης.

Φέτος με τον Παναθηναϊκό έχει χρόνο συμμετοχής 20:22, σε 9 αγωνιστικές, έχοντας μέσο όρο 7.1 πόντους (48.3% δίποντα, 36.8% τρίποντα, 71.4% βολές), 3.8 ριμπάουντ, 0.3 ασίστ και 0.4 κλεψίματα.

Πέρσι με τον Ολυμπιακό, έπαιζε σχετικά περισσότερο, καθώς σε 31 ματς είχε χρόνο συμμετοχής 21:57 (50.4% δίποντα, 28.5% τρίποντα, 66.7% βολές), 3.6 ριμπάουντ, 0.7 ασίστ και 0.4 κλεψίματα