Στρέλνιεκς: «Αυτά τα ματς δίνουν κάτι παραπάνω από δύο βαθμούς»

Ο Ολυμπιακός νίκησε τη Ρεάλ Μαδρίτης καταφέρνοντας να σπάσει το αήττητο σερί των οκτώ αγώνων που έτρεχε από το ξεκίνημα της διοργάνωσης. 

Στρέλνιεκς: «Αυτά τα ματς δίνουν κάτι παραπάνω από δύο βαθμούς»

Ο Ολυμπιακός είναι η μοναδική ομάδα μέχρι στιγμής που κατάφερε να νικήσει τη Ρεάλ Μαδρίτης στη EuroLeague και να σπάσει το αήττητο σερί που έτρεχε για οκτώ αγώνες.

Ο Γιάνις Στρέλνιεκς ήταν ένας από τους καλύτερους παίκτες του Ολυμπιακού ειδικά στο δεύτερο μέρος, που βοήθησε τα μέγιστα ώστε να νικήσει η ομάδα του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Λετονού γκαρντ:

Για το παιχνίδι: «Πρέπει να προσπαθούμε να παίζουμε όσο καλύτερα γίνεται σε κάθε παιχνίδι. Δεν πρέπει να επηρεαζόμαστε από κάποιες ήττες που είχαμε. Είχαμε δύσκολο πρόγραμμα και σίγουρα αυτή η νίκη κόντρα στη Ρεάλ είναι από τις νίκες που δίνουν κάτι παραπάνω από 2 βαθμούς για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.»

Για τον MVP της αναμέτρησης: «Όλη η ομάδα είναι MVP. Σε τέτοια ματς δεν έχει σημασία ποιος σκοράρει περισσότερο. Όλοι οι παίκτες βοήθησαν την ομάδα να φτάσει σε αυτήν τη σπουδαία νίκη οπότε το βραβείο του MVP ανήκει σε όλη την ομάδα.»

Το κλειδί της νίκης: «Είχαν πολλά ελεύθερα σουτ αλλά τα έχασαν και αυτό έφερε μία ισορροπία στο παιχνίδι. Κάναμε πολύ καλή δουλειά στην άμυνα. Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι μία ομάδα με πάρα πολύ καλούς σουτέρ.»