Έτοιμος ο Ολυμπιακός για την Ρεάλ

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ενόψει Ρεάλ. Νοκ-άουτ από την αναμέτρηση ο Αξέλ Τουπάν, μέρος της προπόνησης ο Δημήτρης Αγραβάνης. 

Έτοιμος ο Ολυμπιακός για την Ρεάλ

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το παιχνίδι της 9ης αγωνιστικής της EuroLeague. Οι Πειραιώτες την Πέμπτη (22/11) το βράδυ (20:45, Novasports 1) υποδέχονται στο ΣΕΦ την πρωταθλήτρια Ευρώπης Ρεάλ Μαδρίτης.

Οι Ισπανοί όχι μόνο είναι αήττητοι στην διοργάνωση (ρεκόρ 8-0), αλλά βρίσκονται και πρώτοι σε όλες τις βασικές κατηγορίες της στατιστικής (πόντοι, ασίστ, ριμπάουντ, σύστημα αξιολόγησης) στην διοργάνωση, δείγμα της δυναμικής, της ποιότητας και του ταλέντου που διαθέτουν. Οι Πειραιώτες, όμως, "διψούν" για μία μεγάλη νίκη, απέναντι σε έναν ισχυρό αντίπαλο, ώστε να τονωθεί το ηθικό τους. Και πλέον έχουν μπροστά τους την ευκαιρία ώστε να το κάνουν πράξη, απέναντι στον κάτοχο του τίτλου.

Οι "ερυθρόλευκοι" ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους δίχως ιδιαίτερα προβλήματα, πέρα από τα γνωστά θέματα τους. Νοκ-άουτ από την αναμέτρηση έχει τεθεί ο Αξέλ Τουπάν, ο οποίος αντιμετωπίζει τραυματισμό στην αριστερή ποδοκνημική, οπότε οι Κώστας Παπανικολάου και Γιάνις Τίμα καλούνται να βγουν περισσότερο μπροστά στη θέση "3".

Ο Ντέιβιντ Μπλατ είδε με ικανοποίηση την αγωνιστική "αφύπνιση" του Γιάνις Στρέλνιεκς στο Μόναχο, καθώς ήταν ο παίκτης που έκανε την διαφορά στη τέταρτη περίοδο και περιμένει από τον Λετονό γκαρντ να αποκτήσει συνέπεια και διάρκεια στις εξαιρετικές εμφανίσεις. Άλλωστε, φέτος τον θέλει πρωταγωνιστή και όχι ρολίστα.

Μέρος του προγράμματος ακολούθησε και ο Δημήτρης Αγραβάνης. Ο Έλληνας πάουερ-φόργουορντ έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του, συνεχίζει το πρόγραμμα ενδυνάμωσης, αλλά παράλληλα συμμετέχει και στο κομμάτι των επαφών στις προπονήσεις της ομάδας. Σιγά-σιγά ανεβάζει στροφές και μέσα στον Δεκέμβρη αναμένεται να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση.