Λάσο: «Ο Ολυμπιακός έχει αλλάξει το στυλ παιχνιδιού του»

Ο Ντέιβιντ Μπλατ αναφέρθηκε στο παιχνίδι κόντρα στους Πειραιώτες, τονίζοντας πως ο Ολυμπιακός φέτος έχει αλλάξει το στυλ παιχνιδιού του, ενώ αναφέρθηκε στις απουσίες της Ρεάλ ενόψει ΣΕΦ. 

Λάσο: «Ο Ολυμπιακός έχει αλλάξει το στυλ παιχνιδιού του»

Ο προπονητής των πρωταθλητών Ευρώπης, Πάμπλο Λάσο, αναφέρθηκε ενόψει του αγώνα κόντρα στον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ, σχολιάζοντας τα εξής: «Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Πάντα είναι δύσκολο στην έδρα του Ολυμπιακού με την ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι οπαδοί του. Διαθέτουν έναν νέο προπονητή, αλλάζουν το στιλ παιχνιδιού τους όμως έχουν σταθερές αξίες στο παιχνίδι τους όπως ο Σπανούλης και ο Παπανικολάου. Ήλθαν, επίσης, σπουδαίοι παίκτες όπως ο Τίμα και ο Τουπάν.

Ο αντίπαλός μας είναι μια ομάδα με μεγάλο rotation και σχετικά πιο γρήγορη σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Προσαρμόζεται στις αλλαγές που ο νέος προπονητής θέλει να εφαρμόσει, διατηρώντας παράλληλα τα στοιχεία που έφεραν επιτυχίες στο παρελθόν.

Για εμάς θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι λόγω των μαζεμένων υποχρεώσεων και της πνευματικής εξάντλησης. Είναι κάτι που έχουμε αποδεχτεί. Ο Κούζμιτς είναι εκτός, ο Αγιόν ταλαιπωρείται από πρόβλημα στη μέση και δεν θα ταξιδέψει μαζί μας, ούτε ο Γιουλ. Ταξίδεψαν μαζί μας 13 παίκτες. Ξέρουμε τι θα αντιμετωπίσουμε όμως έχουμε την εμπειρία. Δεν θα είναι καθόλου εύκολο, πρέπει να κάνουμε σπουδαία δουλειά για να κερδίσουμε».