Στρέλνιεκς: «Χρειάζομαι ακόμη χρόνο για να επιστρέψω στην ιδανική κατάσταση»

Ο Γιάνις Στρέλνιεκς, ο οποίος έκανε την διαφορά στο Μόναχο, τόνισε πως ακόμη χρειάζεται χρόνο ώστε να επιστρέψει στην ιδανική κατάσταση, ενώ αναφέρθηκε και στο παιχνίδι κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Στρέλνιεκς: «Χρειάζομαι ακόμη χρόνο για να επιστρέψω στην ιδανική κατάσταση»

O Γιάνις Στρέλνιεκς, ο οποίος ήταν ο άνθρωπος που έκανε την διαφορά για τον Ολυμπιακό στην τελευταία περίοδο στο Μόναχο, σχολίασε τα εξής για το ματς κόντρα στη Ρεάλ: «Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι μπροστά μας, τις τελευταίες εβδομάδες έχουμε δύσκολο πρόγραμμα. Τι να πω για τη Ρεάλ; Παίζει πολύ καλά, είναι σε καλό ρυθμό και είναι αήττητη. Είναι ωραίο να παίζεις με μεγάλες ομάδες».

Για την κατάστασή του και την εμφάνισή του στο Μόναχο: «Χρειάζομαι ακόμα χρόνο για να επιστρέψω στην ιδανική κατάσταση. Θα πάρει χρόνο, αλλά θα επιστρέψω εκεί. Χρειάζομαι λίγο χρόνο για να δουλέψω παραπάνω στις προπονήσεις. Πάντα βοηθάει όταν έχεις την εμπιστοσύνη του προπονητή.

Δεν θεωρώ πως ήμουν ο "X factor". Κάναμε καλή δουλειά στο τέταρτο δεκάλεπτο. Ξέρω πόσο δύσκολο είναι να παίζεις στο Μόναχο. Περίμενα ένα δύσκολο ματς. Κάναμε αυτό που έπρεπε και πήραμε την νίκη» για να συμπληρώσει για την παρουσία των οπαδών στο παιχνίδι με τη Μπάγερν, «ξέρω πως στην Ευρώπη υπάρχουν πολλοί Έλληνες και είναι πάντα ωραίο να έχεις τον κόσμο σου».

Τέλος, αναφορικά με το αν βρίσκουν επιπλέον κίνητρο οι «ερυθρόλευκοι» στο γεγονός ότι θα παίξουν απέναντι στους πρωταθλητές Ευρώπης, ξεκαθάρισε: «Είμαστε επαγγελματίες, δεν χρειαζόμαστε επιπλέον κίνητρο σε οποιοδήποτε παιχνίδι της Euroleague. Χαιρόμαστε όταν παίζουμε απέναντι σε μεγάλες ομάδες και σπουδαίες παίκτες».