«Ανηφορικό» το ΣΕΦ κάθε φορά που επιστρέφει ο Σλούκας (vid)

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται απόψε την Φενέρμπαχτσε στα πλαίσια της 7ης αγωνιστικής της Euroleague και στο ΣΕΦ επιστρέφει ένας παλιός γνώριμος στους φίλους της ομάδας, ο Κώστας Σλούκας.

«Ανηφορικό» το ΣΕΦ κάθε φορά που επιστρέφει ο Σλούκας (vid)

Ο Έλληνας γκαρντ θα τεθεί για τρίτη φορά αντιμέτωπος με την πρώην του ομάδα στο γήπεδο του ΣΕΦ, εκεί όπου κάποτε μεγαλούργησε όμως μετά τη φυγή του για την τουρκική ομάδα, αποδοκιμάστηκε από τους φιλάθλους.

Ο κόσμος του Ολυμπιακού δεν μπόρεσε να συμβιβαστεί με το γεγονός ότι ο Σλούκας επέλεξε την Φενέρμπαχτσε αντί των «ερυθρολεύκων» και μέχρι στιγμής έχει επιφυλάξει στον πρώην παίκτη του δύο «θερμές» υποδοχές, που όπως φαίνεται και από τα στατιστικά τους στις δύο αναμετρήσεις των ομάδων στο ΣΕΦ όσο είναι παίκτης της ομάδας της Τουρκίας, έπιασαν τόπο.

Ο παίκτης του Μπράντοβιτς στην πρώτη του επίσκεψη στον Πειραιά ως αντίπαλος είχε σημειώσει δέκα πόντους, ενώ στο περσινό παιχνίδι των δύο ομάδων που οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν κατά κράτος, είχε μείνει άποντος.

Αναλυτικά τα στατιστικά του Σλούκα ως αντίπαλος του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ:

29 Δεκεμβρίου 2016, Ολυμπιακός - Φενέρ 71-62:

Σε 34:17'' ο Έλληνας γκαρντ σημείωσε 10 πόντους με 2/6 δίποντα, 1/3 τρίποντα και 3/3 βολές.

1η Φεβρουαρίου 2018 Ολυμπιακός - Φενέρ 95 - 70

Σλούκας σε 7:52'' έμεινε χωρίς πόντο με 0/2 δίποντα και 0/1 τρίποντα

Αξίζει να σημειωθεί πάντως ότι ο Σλούκας δεν έχει αποκλείσει το γεγονός να επιστρέψει στον Ολυμπιακό. Ο διεθνής γκαρντ κατά την αποχώρησή του στο μήνυμά του είχε γράψει «εις το επανιδείν», ενώ και στο λιμάνι του Πειραιά οι διοικούντες βλέπουν με καλό μάτι την επιστροφή του στην ομάδα που μεγαλούργησε, αφού δεν θα πρέπει κανείς να ξεχνάει πόσο καθοριστική ήταν η συμβολή του στους back 2 back τίτλους του Ολυμπιακού στην Euroleague.

Δείτε τα highlights από τον περσινό αγώνα στο ΣΕΦ