Η Euroleague απάντησε με... Πουκλ στον Γιαννακόπουλο

Ο Σλοβένος Σάσα Πουκλ που είναι περσόνα νον γκράτα για τον Παναθηναϊκό ορίστηκε διαιτητής στον αγώνα του με την Εφές στην Τουρκία.

Η Euroleague απάντησε με... Πουκλ στον Γιαννακόπουλο

Για πρώτη φορά στη φετινή σεζόν ο Σάσα Πουκλ ορίστηκε να διευθύνει ματς του Παναθηναϊκού στην Euroleague. Και μάλιστα ένα δύσκολο εκτός έδρας ματς όπως είναι αυτό με την Εφές στην Κωνσταντινούπολη.

Εντελώς συμπτωματικά (;) η κίνηση αυτή της Euroleague έρχεται μετά τις καταγγελίες που έκαναν οι διαιτητές του αγώνα Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού για επίθεση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου εναντίον τους στο ημίχρονο της αναμέτρησης.

Ο Πουκλ είχε «σφυρίξει» πέρσι στο Μπασκόνια-Παναθηναϊκός 85-84, αφήνοντας με πολλά παράπονα τους «πράσινους» κυρίως για την απόφαση του στην τελευταία φάση να μην καταλογίσει φάουλ στον Νίκο Παππά).

Το αξιοσημείωτο είναι πως ο Πουκλ κατέχει τη θέση του προέδρου στο Σύνδεσμο διαιτητών Ευρωλίγκας, ο οποίος με επιστολή του έχει ζητήσει από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο να αποδείξει όσα αναγράφονται στο φύλλο αγώνα της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό.

Οι άλλοι διαιτητές της αναμέτρησης Εφές-Παναθηναϊκού είναι ο Κροάτης Τόμισλαβ Χορντόφ και ο Λιθουανός Γιούργκις Λαουριναβίτσιους.