Παπανικολάου: «Ίσως να ήταν υπέρβαση, τώρα επικεντρωνόμαστε στο πρωτάθλημα»

Ο Κώστας Παπανικολάου έκανε τον πρώτο απολογισμό της παρουσίας του Ολυμπιακού στο Final 4. 

Παπανικολάου: «Ίσως να ήταν υπέρβαση, τώρα επικεντρωνόμαστε στο πρωτάθλημα»

Για την παρουσία του Ολυμπιακού στο Final 4 του Βερολίνου μίλησε μετά τη νίκη επί της Φενέρ ο Κώστας Παπανικολάου.

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού τόνισε ότι η ομάδα θα επικεντρωθεί στο πρωτάθλημα και στο στόχο της κατάκτησής του.

«Τα συναισθήματα είναι γλυκόπικρα. Είναι καλό που κλείσαμε με μια νίκη, ξετινάξαμε λίγο από πάνω μας τη σκόνη της ήττας και τώρα επικεντρωνόμαστε στα playoffs με το Περιστέρι. Σίγουρα όταν θα γίνει αποτίμηση θα λέμε ότι είναι σημαντικό που ήμασταν σε ένα Final 4, αλλά τώρα νιώθουμε λίγο παράξενα. Δεν μπήκαμε στη διαδικασία να αναλύσουμε τι έφταιξε με τη Ρεάλ, αλλά όταν επιστρέψουμε όλο το τεχνικό τιμ θα φροντίσει γι’ αυτό. Είναι κρίμα, γιατί δεν παρουσιαστήκαμε όσο δυνατοί θέλαμε. Θα μπορούσαμε να είχαμε μπει πιο δυνατά, αλλά αυτό δεν αλλάζει τώρα. Η Ρεάλ άξια προκρίθηκε στον τελικό και δεν έχει νόημα να ψάχνουμε δικαιολογίες.


Το να καταφέρεις να είσαι σταθερά στο Final-4 είναι κάτι πάρα πολύ σημαντικό. Δείχνει το πόσο σημαντική είναι η δουλειά που γίνεται σε αυτόν τον οργανισμό, από τους προέδρους, τα παιδιά στα γραφεία της ΚΑΕ, όλα τα παιδιά που είναι στο ιατρικό τιμ, όλα τα παιδιά, οι φροντιστές μας, οι φυσιοθεραπευτές, οι προπονητές, όλοι, όλοι δουλεύουν για να έχουμε εμείς όσο το δυνατόν καλύτερες δυνατές παροχές, επαγγελματικές για να προσπαθούμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό.

Έτσι όπως πήγε η χρονιά, ίσως να είναι μια υπέρβαση. Όπως κάθε χρόνο αυτή η ομάδα φέρει μια ταμπέλα που την έχετε βάλει και εσείς οι δημοσιογράφοι πιο πολύ, είναι πως είναι μια ομάδα που παλεύει και δεν τα παρατά ποτέ. Αυτή ήταν η ταυτότητά μας και φέτος και αυτό ήταν κάτι που μας οδήγησε εδώ».