Επεισόδια μεταξύ οπαδών Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού - Ένας σοβαρά τραυματίας

Το βράδυ Σαββάτου (25/5) σημειώθηκαν επεισόδια μεταξύ οπαδών του Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού στο Βερολίνο  με την γερμανική αστυνομία να επεμβαίνει και να προχωρά σε συλλήψεις.

Επεισόδια μεταξύ οπαδών Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού - Ένας σοβαρά τραυματίας

Συμπλοκές μεταξύ οπαδών του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού υπήρξαν το βράδυ του Σαββάτου (25/5) στο Βερολίνο, με την γερμανική αστυνομία να προχωράει σε συλλήψεις.

Λίγα λεπτά πριν τα μεσάνυχτα στη γερμανική πόλη έλαβαν χώρα σοβαρά επεισόδια μεταξύ οπαδών του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού οι οποίοι βρίσκονται στο Βερολίνο για το Final Four.

Σύμφωνα με πληροφορίες τα επεισόδια έγιναν σε δύο διαφορετικά, αλλά κοντινά σημεία της πόλης με την αστυνομία να επεμβαίνει μετά από λίγα λεπτά. Οι συμπλοκές μεταξύ των οπαδών ξέσπασαν συγκεκριμένα κοντά σε ξενοδοχείο και σε σταθμό του μετρό στο Βερολίνο.

Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για ορισμένες συλλήψεις, ενώ παραμένει άγνωστο αν υπάρχουν τραυματίες. Σίγουρα πάντως παραμονή του μικρού και του μεγάλου τελικού η ένταση ανεβαίνει και μένει να φανεί αν θα υπάρξει ηρεμία στην Uber Arena την Κυριακή (26/5).

Άλλωστε είναι βέβαιο πως πολλοί φίλαθλοι των δύο ομάδων θα βρεθούν ακόμα και σε διπλανές θέσεις και υπάρχει σοβαρός κίνδυνος επεισοδίων.