Παπανικολάου: «Τώρα νιώθουμε ότι αποτύχαμε, αλλά στο ταμείο της σεζόν το Final Four ήταν επιτυχία»

Οι δηλώσεις του Κώστα Παπανικολάου για τον μικρό τελικό της Euroleague με τη Φενέρμπαχτσε (26/06, 18:00).

Παπανικολάου: «Τώρα νιώθουμε ότι αποτύχαμε, αλλά στο ταμείο της σεζόν το Final Four ήταν επιτυχία»

Απογοήτευση επικρατεί στις τάξεις του Ολυμπιακού μετά την ήττα από τη Ρεάλ Μαδρίτης στα ημιτελικά της Euroleague, που στέρησε στους «ερυθρόλευκους» την ευκαιρία να βρεθούν στον τελικό της διοργάνωσης. Ο Κώστας Παπανικολάου σε δηλώσεις του για τον μικρό τελικό της Euroleague με τη Φενέρμπαχτσε (26/06, 18:00), είπε:

«Τα συναισθήματα είναι πικρά, σίγουρα μας έχει ενοχλήσει, αλλά πρέπει να σηκώσεις κεφάλι και να κοιτάξεις μπροστά. Νομίζω πως δεν μπήκαμε με τη μαχητικότητα που θέλαμε και τη μαχητικότητα που μας έφερε εδώ. Όταν επιτρέπεις στη Ρεάλ Μαδρίτης να νιώσει άνετα, είναι δύσκολο να επιστρέψεις.

Εδώ, τώρα, νιώθουμε ότι έχουμε αποτύχει. Στο ταμείο της σεζόν στο τέλος είναι επιτυχία που η ομάδα έχει πάει σε τρία Final Four. Είναι δουλειά που γίνεται όλη τη χρονιά και αφορά τους πάντες. Από τον προπονητή, τους παίκτες, τη διοίκηση, τους γιατρούς, τα άτομα στο προσωπικό και στα γραφεία της ΚΑΕ».

Όταν ρωτήθηκε δε, για το ενδεχόμενο να κατακτήσει ο Παναθηναϊκός το τρόπαιο, απάντησε:

«Δεν θα μας επηρεάσει, θα είναι επιτυχία να πάρει το τρόπαιο μια ελληνική ομάδα. Από τη στιγμή, όμως, που δεν είμαστε εμείς στον τελικό, αλήθεια σας λέω και εκφράζω προσωπική άποψη δε με νοιάζει ποιος θα το πάρει».