Μποντιρόγκα: «Ο Γιαννακόπουλος και η οικογένεια του έχουν δώσει πολλά στο ευρωπαϊκό μπάσκετ»

Ο πρόεδρος της Euroleague, Ντέγιαν Μποντιρόγκα, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και την οικογένειά του για την προσφορά τους στο ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Μποντιρόγκα: «Ο Γιαννακόπουλος και η οικογένεια του έχουν δώσει πολλά στο ευρωπαϊκό μπάσκετ»

Στην προσφορά του Δημήτρη Γιαννακόπουλου και της οικογένειά του στο ευρωπαϊκό μπάσκετ αναφέρθηκε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της Euroleague, Ντέγιαν Μποντιρόγκα, στην καθιερωμένη συνάντηση εν μέσω του Final-4 του Βερολίνου.

«Ο Δημήτρης (σ.σ Γιαννακόπουλος) και η οικογένειά του έχουν δώσει πολλά στο ευρωπαϊκό μπάσκετ εδώ και δεκαετίες. Το σεβόμαστε αυτό ωστόσο πρέπει να προστατέψουμε και τη διοργάνωση», σημείωσε σχετικά, ενώ ο Διευθύνων Σύμβουλος της EuroLeague, Παούλιους Μοτεγιούνας, μίλησε το μακροπρόθεσμο όραμά του για την λίγκα:

«Έχει να κάνει με το πώς θα ξεκλειδώσουμε τις δυνατότητες του πρωταθλήματος, συνεργαζόμαστε με πιθανούς επενδυτές και γνωρίζετε το σχέδιό μας για αγορές όπως το Βερολίνο, το Λονδίνο και το Παρίσι, όπου κάνουν εξαιρετική δουλειά», με τον Μποντιρόγκα να προσθέτει:

«Υπάρχουν μεγάλες δυνατότητες στη Μέση Ανατολή, είναι αλήθεια ότι έχουμε μια προσφορά να πάμε στο Άμπου Ντάμπι για τρία Final Four, αλλά μπορεί σύντομα να έχουμε μια άλλη επιλογή στη Μέση Ανατολή. Και φυσικά, υπάρχει το Ντουμπάι. Όλοι στη Λίγκα είναι θετικοί για το Ντουμπάι, ωστόσο, πρέπει να βρούμε το σωστό timing για αυτούς».