Γιασικεβίτσιους: «Ήμασταν άθλιοι επιθετικά, αξίζει μεγάλος σεβασμός στον Παναθηναϊκό»

Ο κόουτς της Φενέρμπαχτσε, Σάρας Γιασικεβίτσιους μίλησε για την ήττα από τον Παναθηναϊκό στον ημιτελικό του Final-4 της Euroleague.

Γιασικεβίτσιους: «Ήμασταν άθλιοι επιθετικά, αξίζει μεγάλος σεβασμός στον Παναθηναϊκό»

Ο Σάρας Γιασικεβίτσιους έκανε ξεχωριστή αναφορά στην κακή επιθετική λειτουργία της Φενέρμπαχτσε μετά ήττα από τον Παναθηναϊκό και τον αποκλεισμό της από τον τελικό του Final-4 της Euroleague.

Αναλυτικά όσα είπε ο Λιθουανός:

*** «Ο Παναθηναϊκός ήταν περισσότερο ο… εαυτός του από εμάς. Τους αξίζει μεγάλος σεβασμός. Όμως αξίζει σεβασμός και στους παίκτες μας για τη σεζόν που έκαναν κι έφτασαν στο Final-4. Η άμυνά μας λειτούργησε αρκετά καλά, αλλά δυστυχώς στην επίθεση ήμασταν άθλιοι. Δεν κυκλοφορήσαμε καλά την μπάλα κι όταν το κάναμε δεν βάλαμε τα σουτ. Ήμασταν πολύ στατικοί. Είναι μια σκληρή ήττα, αλλά θα πρέπει να σηκώσουμε το κεφάλι. Η ήττα αυτή πόνεσε, αλλά πρέπει να σηκωθούμε όρθιοι».
*** «Όταν χάνεις ένα τέτοιο παιχνίδι δεν φταίει ένα πράγμα. Δεν ήμασταν σπουδαίοι στην άμυνα, αλλά ήμασταν αρκετά καλοί στο κομμάτι αυτό για να κερδίσουμε. Κρατήσαμε χαμηλά τη συνεργασία Σλούκα-Λεσόρ, αλλά πρέπει να δούμε άλλα πράγματα που δεν κάναμε σωστά. Σε δύσκολες καταστάσεις δεν γυρίσαμε καλά την μπάλα, αλλά πήγαμε σε πολλή ντρίμπλα, δεν καταφέραμε να εκμεταλλευτούμε τις αλλαγές στην άμυνα. Δεν το κάναμε, παρότι ο Σλούκας και ο Ναν δεν είναι και οι ψηλότεροι παίκτες. Θεωρώ πως έχουμε πολύ καλούς παίκτες, ήξερα πως η Φενέρ μπορούσα να πάει στο Final 4 και πιστεύω πως μπορούσε να περάσει στον τελικό και να πάρει τον τίτλο. Όταν φτάνεις εδώ είσαι δύο νίκες από τον τίτλο. Δυστυχώς δεν παρουσιάσαμε το καλύτερό μας πρόσωπο».