Σλούκας: «Μεγάλη επιτυχία, να βοηθήσω παραπάνω στον τελικό»

Ο Κώστας Σλούκας αναφέρθηκε στη νίκη του Παναθηναϊκού κόντρα στη Φενέρμπαχτσε που έδωσε την πρόκριση στον τελικό της EuroLeague.

Σλούκας: «Μεγάλη επιτυχία, να βοηθήσω παραπάνω στον τελικό»

Την πρόκριση στον τελικό της EuroLeague πήρε ο Παναθηναϊκός, μετά την επικράτηση επί της Φενέρμπαχτσε στον ημιτελικό του Βερολίνου.

Ο Κώστας Σλούκας έκανε λόγο για μία πολύ μεγάλη επιτυχία, ενώ εκθείασε τους συμπαίκτες του τονίζοντας πως θα βοηθήσει περισσότερο στον τελικό.

Ο γκαρντ του Παναθηναϊκού δήλωσε: «Είναι πολύ μεγάλη επιτυχία για το ελληνικό μπάσκετ και τον Παναθηναϊκό. Είμαστε πολύ περήφανοι. Η Φενέρ είναι πολύ καλή ομάδα, δείξαμε και εμείς πως μπορούμε να παίξουμε μπασκετικό ξύλο. Το παιχνίδι το κερδίσαμε καθαρά με την άμυνα, και τα μικρά πράγματα έγειραν την πλάστιγγα υπέρ μας.

Το παιχνίδι ήταν σε χαμηλό σκορ και κάναμε εξαιρετική δουλειά. Ολοι έκαναν φοβερή δουλειά, ο Καλαιτζάκης εξαιρετικός στην άμυνα και ο Γκραντ το ίδιο.

Όλα τα παιδιά έδωσαν το κάτι παραπάνω. Προσπαθώ να βρω ρυθμό όμως 10 μέρες που είμαι έξω είναι πολλές. Δεν είναι εύκολο για μένα, πιστεύω θα βοηθήσω παραπάνω στον τελικό».