Το αντίο του Τσάβι στην Μπαρτσελόνα

Ο Τσάβι με συγκινητικό μήνυμα στα social media αποχαιρέτισε τη Μπαρτσελόνα.

Το αντίο του Τσάβι στην Μπαρτσελόνα

Ο Τσάβι αποτελεί και επίσημα παρελθόν για τη Μπαρτσελόνα μετά από 2,5 χρόνια και αποχαιρέτισε το κλαμπ με ένα συγκινητικό μήνυμα στα social media.

Αναλυτικά ο Τσάβι έγραψε:

«Αγαπημένοι μου φίλοι, ο χρόνος μου στον πάγκο της Μπαρτσελόνα θα τελειώσει την Κυριακή. Ποτέ δεν είναι εύκολο να αφήνεις την ομάδα της ζωής σου, αλλά το κάνω με μεγάλη υπερηφάνεια, μετά από 2,5 χρόνια ως επικεφαλής μιας ομάδας που ήταν σαν δεύτερη οικογένειά μου. Θέλω να ευχαριστήσω τους οπαδούς για την στήριξη και τη στοργή τους, που ήταν πάντα δίπλα μου και μου έδειξαν την ίδια αγάπη που μου έδειχναν όσο έπαιζα.

Από την Κυριακή θα είμαι ένας ακόμα culer στην κερκίδα, είτε εδώ στο Μονζουίκ, είτε σε λίγους μήνες στο Καμπ Νόου. Γιατί πριν την ιδιότητα του προπονητή και του ποδοσφαιριστή, είμαι ένας οπαδός της Μπαρτσελόνα και θέλω το καλύτερο για την ομάδα για την οποία θα είμαι πάντα στη διάθεσή της.

Δούλεψα με φανταστικούς παίκτες και τεχνικό επιτελείο. Τους ευχαριστώ όλους, πετύχαμε τους στόχους μας, συμπεριλαμβανομένων και του περσινού πρωταθλήματος και ένα Σούπερ Καπ. Αυτή η σεζόν δεν πήγε όπως θέλαμε, αλλά ενωθήκαμε και βγάλαμε μια γενιά ποδοσφαιριστών από τη Μασία η οποία ενέπνευσε όλους εμάς του οπαδούς της Μπαρτσελόνα.

Πολλά ευχαριστώ σε όλους. Στους παίκτες, το τεχνικό επιτελείο, στους οπαδούς, σε όλους τους εργαζόμενους της ομάδας, στον πρόεδρο, στους τεχνικούς διευθυντές, στους δημοσιογράφους και σε όλους όσοι μοιραστήκαμε το ταξίδι αυτά τα δυόμιση χρόνια. Εύχομαι τα καλύτερα στην ομάδα που κουβαλάω στην καρδιά μου.

Visca el Barca».