Γιασικεβίτσιους: «Είμαστε εδώ για να νικήσουμε έστω και με έναν πόντο»

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους αναφέρθηκε στην παρουσία της Φενέρμπαχτσε στο Βερολίνο. 

Γιασικεβίτσιους: «Είμαστε εδώ για να νικήσουμε έστω και με έναν πόντο»

Aναλυτικά οι δηλώσεις του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους: «Οι προπονητές έχουν πιο δύσκολο έργο στον δρόμο για το F4. Πρέπει να προσέξουν πολλά πράγματα. Το μπάσκετ γίνεται το 7ο ή το 8ο πράγμα με όσα έχεις να προγραμματίσεις. Οι παίκτες πρέπει απλά να παίξουν καλά και αυτό ελπίζουμε πως θα γίνει. Θέλουμε να τα πάμε καλά στο παρκέ».

Για τα παιχνίδια: «Νομίζω πως θα βγούμε στο παρκέ και θα κάνουμε το καλύτερο. Αυτό θα προσπαθήσουμε. Είχαμε κάποια ρεκόρ, εκπλήξαμε τους εαυτούς μας. Μετά από καιρό καταλάβαμε όλα αυτά τα ρεκόρ που κάναμε. Είμαστε εδώ για να νικήσουμε με έναν πόντο. Θα είμαστε ικανοποιημένοι αν το πετύχουμε αυτό».

Για το Final Four του 2009: «Το καλύτερο F4 από θέμα ποιότητας, όλα κρίθηκαν στο σουτ. Είδα πως άλλαξε ο χορηγός στο γήπεδο. Τώρα είναι η Uber Arena, οκ, ας είναι, πολύ ωραία. Ο Σλούκας είχε βγει το '09, Εργκίν μήπως να τον βγάλεις και εσύ;»

Για την εμπειρία του Σάρας από τα προηγούμενα F4 ως προπονητής: «Πολλά έμαθα. Ένα ριμπάουντ κάνει τη διαφορά, ένα φάουλ. Πρέπει να βάλεις τα σουτ. Στη ζωή πρέπει να δίνεις ευκαιρίες στον εαυτό σου. Είμαστε χαρούμενοι που βρισκόμαστε εδώ και να μας δώσαμε την ευκαιρία. Εδώ είμαστε και θα προσπαθήσουμε».

Για την πίεση που είχε την Μπαρτσελόνα και το γεγονός πως πέτυχε ήδη κάτι σπουδαίο στη Φενέρ: «Δεν νιώθω έτσι. Πάντα λέω ότι θέλω όλη την πίεση πάνω μας, όλες τις ευθύνες μας. Συμφωνώ με όλους τους προπονητές. Πρέπει να βγεις έξω και να παλέψεις. Δεν ήταν σημαντικό για εμένα ποιος ήταν ή το ποιος είναι το φαβορί. Πρέπει να δίνεις αποδείξεις στο παρκέ».