Ματέο: «Ο Ολυμπιακός είναι πολύ στιβαρός και πάντα επιστρέφει»

Ο Τσους Ματέο αναφέρθηκε στην ερχόμενη αναμέτρηση της Ρεάλ Μαδρίτης με τον Ολυμπιακό για το final four της EuroLeague.

Ματέο: «Ο Ολυμπιακός είναι πολύ στιβαρός και πάντα επιστρέφει»

Την Παρασκευή (24/5, 22:00) η Ρεάλ Μαδρίτης θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στο final four του Βερολίνου. Ο Τσους Ματέο αναφέρθηκε στο κρίσιμο παιχνίδι αποθεώνοντας τον Γιώργο Μπαρτζώκα και την ομάδα του.

Ο προπονητής της Ρεάλ δήλωσε: «Η πίεση είναι αυτή που βάζουμε στον εαυτό μας. Η κατάκτηση μιας Ευρωλίγκας είναι πολύ δύσκολη, αλλά έχουμε τις ίδιες επιλογές με τις άλλες τρεις. Εστιάζουμε μόνο στον ημιτελικό αντίπαλο

Διατηρούμε και οι δύο το στυλ. Ο Ολυμπιακός επιστρέφει πάντα στα ματς και δεν το βάζει κάτω. Είναι πολύ στιβαρός και οι παίκτες του έχουν χαρακτήρα μονομάχων . Δεν μπορείς να τους εμπιστευτείς γιατί πάντα επιστρέφουν. Έχουμε το στιλ και το παιχνίδι μας. Είναι πολύ διαφορετικοί, αλλά υπάρχει κάτι κοινό: ότι είμαστε πρωταθλήτριες ομάδες. Και οι τέσσερις έχουμε κερδίσει τον τίτλο κάποια στιγμή».

Για τον Μπαρτζώκα και το γεγονός πως η Ρεάλ κατέκτησε πέρσι τον τίτλο σχολίασε: «Ο Μπαρτζώκας είναι απόλυτος ηγέτης και δίνει προσωπικότητα στον σύλλογο. Δεν είναι εύκολο να κερδίσεις δύο Ευρωλίγκες στη σειρά, αλλά θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για να γράψουμε μια πολύ ωραία σελίδα στην Ιστορία του συλλόγου».