Γιουλ: «Θα έπαιρνα και πάλι το τελευταίο σουτ»

Ο Σέρχιο Γιουλ της Ρεάλ Μαδρίτης μίλησε για το Final Four της EuroLeague στο Βερολίνο και τον περσινό τελικό με τον Ολυμπιακό.

Γιουλ: «Θα έπαιρνα και πάλι το τελευταίο σουτ»

Η Ρεάλ Μαδρίτης ετοιμάζεται για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στα ημιτελικά του Final Four της EuroLeague και ο Σέρχιο Γιουλ της ισπανικής ομάδας θυμήθηκε μεταξύ άλλων τον περσινό τελικό με τους «ερυθρόλευκους» αλλά και το νικητήριο καλάθι που πέτυχε, σημειώνοντας πως αν χρειαζόταν θα έπαιρνε και πάλι ο ίδιος την τελευταία προσπάθεια.

Αναλυτικά όσα είπε ο Σέρχιο Γιουλ:

Για το Final Four: «Έρχομαι με μεγάλο ενθουσιασμό και θέληση, γνωρίζουμε τη δυσκολία. Η ομάδα είναι καλά προετοιμασμένη, με το μυαλό της στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό».

Το καθοριστικό καλάθι πέρσι: «Φυσικά έρχεται στο μυαλό. Το έχω δει πολλές φορές. Είναι ένα καλάθι που κάθε παιδί ονειρεύεται, να βάλει το νικητήριο σουτ σε έναν τελικό EuroLeague και έχει έρθει στο μυαλό μου πολλές φορές από τότε».

Για τον Ολυμπιακό: «Είναι μία ομάδα που παίζει πολύ physical και πρέπει να ματσάρουμε τη σκληράδα».

Αν θα έπαιρνε και πάλι το τελευταίο σουτ: «Ναι, αλλά εξαρτάται από πολλούς παράγοντες, την κατάσταση του αγώνα, αλλά δεν πρόκειται να κρυφτώ αν η ομάδα και ο προπονητής πιστεύουν ότι είμαι η καλύτερη επιλογή για να κρίνω το ματς».