Μπασκόνια: Προς παραμονή ο Ιβάνοβιτς

Οι αρνήσεις των Λάκοβιτς και Πριτζιόνι να αναλάβουν τη νέα σεζόν τις τύχες της Μπασκόνια αύξησαν τις πιθανότητες του Ντούσκο Ιβάνοβιτς να ανανεώσει τη συνεργασία του με τους Βάσκος

Μπασκόνια: Προς παραμονή ο Ιβάνοβιτς

Πολύ πιθανή θεωρούν στην Ισπανία την παραμονή στον πάγκο της Μπασκόνια του Ντούσκο Ιβάνοβιτς παρά την παταγώδη αποτυχία της ομάδας στη φετινή της προσπάθεια.

Ο προπονητής των Βάσκων, μπορεί να μην ολοκλήρωσε με επιτυχία τη φετινή σεζόν, καθώς μετά από 40 χρόνια η ομάδα έμεινε εκτός play off του ισπανικού πρωταθλήματος, ωστόσο φαίνεται πως είναι εφικτή μια δεύτερη ευκαιρία.

Παρότι έχουν ήδη ακουστεί και κυκλοφορήσει στον ισπανικό Τύπο τα ονόματα του Γιάκα Λάκοβιτς και του Πάμπλο Πριτζιόνι ως πιθανών αντικαταστατών του, οι αρνήσεις των δυο προπονητών έκαναν τη διοίκηση της Μπασκόνια να κάνει μια στροφή και να επανεξετάσει την περίπτωση της παραμονής του.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά το ρεπορτάζ του ισπανικού «encestando.es» ο Λάκοβιτς προτιμά να παραμείνει στην Γκραν Κανάρια, ενώ ο αντίστοιχα ο Πριτζιόνι να συνεχίσει να στελεχώνει το προπονητικό τιμ των Μινεσότα Τίμπεργουλβς.

Γι' αυτό και ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς που προσελήφθη αντικαθιστώντας τον Ζοάν Πενιαρόγια στα τέλη του περασμένου Οκτωβρίου, κερδίζει έδαφος για να συνεχίσει να ηγείται του συλλόγου..