Μέρος της προπόνησης ο Στρέλνιεκς - Θα το παλέψει για Φενέρμπαχτσε

Ο Γιάνις Στρέλνιεκς ακολούθησε μέρος της προπόνησης, είναι ανέτοιμος, αλλά θα το παλέψει ώστε να δώσει το "παρών" κόντρα στην Φενέρμπαχτσε την Πέμπτη (15/11).

Μέρος της προπόνησης ο Στρέλνιεκς - Θα το παλέψει για Φενέρμπαχτσε

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε την προετοιμασία του για το παιχνίδι της 6ης αγωνιστικής της EuroLeague. Οι Πειραιώτες την Πέμπτη (15/11) το βράδυ (21:00), θα αντιμετωπίσουν στο ΣΕΦ την Φενέρμπαχτσε.

Ευχάριστα νέα για τον Γιάνις Στρέλνιεκς, καθώς για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του, κατάφερε να ακολουθήσει μέρος της προπόνησης μαζί με τους συμπαίκτες του. Ο Λετονός γκαρντ είναι ανέτοιμος, την Τετάρτη (14/11) θα επιχειρήσει να βγάλει όλο το πρόγραμμα και η συμμετοχή του ενόψει της αναμέτρησης κόντρα στους Τούρκους είναι αμφίβολη. Πάντως, θα το παλέψει ώστε να δώσει το "παρών" κόντρα στο συγκρότημα του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς.

Ο Γιάνις Στρέλνιεκς ταλαιπωρείται τις τελευταίες εβδομάδες με θλάση στον δεξί προσαγωγό. Ένα πρόβλημα το οποίο του παρουσιάστηκε στο παιχνίδι στη Βιτόρια και από τότε δεν το έχει ξεπεράσει. Μέχρι στιγμής έχει χάσει τρία (ΤΣΣΚΑ, Παναθηναϊκό, Μιλάνο) από τα έξι ματς του Ολυμπιακού στην Ευρώπη, ενώ και κόντρα στην Μακάμπι Τελ Αβίβ συμμετείχε για μόλις τέσσερα λεπτά, με αποτέλεσμα να επιδεινωθεί η κατάσταση του.