Ολυμπιακός: Ο κομβικός Παπανικολάου για το Game 5

Ο Κώστας Παπανικολάου είναι σε πολύ καλύτερη κατάσταση ενόψει του Ολυμπιακού με την Μπαρτσελόνα.

Ολυμπιακός: Ο κομβικός Παπανικολάου για το Game 5

Στο Game 4 ο Ολυμπιακός διέλυσε τη Μπαρτσελόνα και έκανε το 2-2 στη σειρά των playoffs της Euroleague. Ένας παίκτης που ήταν κομβικός σε εκείνο το παιχνίδι ήταν ο Κώστας Παπανικολάου, ο οποίος επιστρατεύτηκε για να βοηθήσει την ομάδα του να φέρει τη σειρά στα ίσια.

Μετά το τέλος του αγώνα με την Μπαρτσελόνα ο Γιώργος Μπαρτζώκας είχε δηλώσει πως οι ιατρικές εξετάσεις του Παπανικολάου δεν ήταν οι καλύτερες για να παίξει, αλλά παρόλα αυτά ο αρχηγός έκανε τα πάντα για να βοηθήσει την ομάδα του.

Την Τετάρτη (8/5) ο Ολυμπιακός θα παίξει στο Παλάου Μπλαουγκράνα το πέμπτο παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα από το οποίο θα κριθεί η ομάδα που θα πάρει το εισιτήριο για το Final 4 του Βερολίνου.

Ο Κώστας Παπανικολάου ενόψει του Game 5 είναι σε πολύ καλύτερη κατάσταση και αυτό είναι πολύ σημαντικό για τον Ολυμπιακό. Ο αρχηγός της ομάδας του Πειραιά είναι απαραίτητος τόσο για την επίθεση όσο και για την άμυνα για το πολύ κρίσιμο παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα. Ο Παπανικολάου αναμένεται να είναι κομβικός και για την αντιμετώπιση του Πάρκερ, ο οποίος είναι ένας παίκτης που έχει προκαλέσει φθορά στην ομάδα του Πειραιά.