Με αυτές τις ποινές κινδυνεύουν ο μπασκετικός Παναθηναϊκός και ο Γιαννακόπουλος

Η διαδικασία που ξεκίνησε η Ευρωλίγκα και οι... χαμηλές ποινές για όσα αναφέρονται στο φύλλο αγώνα.

Με αυτές τις ποινές κινδυνεύουν ο μπασκετικός Παναθηναϊκός και ο Γιαννακόπουλος

Αντιμέτωποι με βαρύτατες ποινές είναι πιθανό να βρεθούν ο μπασκετικός Παναθηναϊκός και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μετά τα όσα έγιναν στον αγώνα της περασμένης Παρασκευής με αντίπαλο τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ.

Η πειθαρχική διαδικασία από την πλευρά της Euroleague άνοιξε ήδη και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος θα κληθεί να δώσει εξηγήσει και το κυριότερο αποδείξεις για τους ισχυρισμούς του.

Ο κ. Γιαννακόπουλος είναι δεδομένο ότι θα τιμωρηθεί για την είσοδό του στα αποδυτήρια των διαιτητών καθώς βάσει κανονισμού απαγορεύεται σε οποιονδήποτε άλλο πλην κομισαρίου και γραμματείας να πλησιάζουν τα αποδυτήρια των διαιτητών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι προς στιγμήν η Πειθαρχική διαδικασία αφορά μόνο όσα έχουν γραφτεί στο φύλλο αγώνα.

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ζητά την αποβολή του ίδιου του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, αλλά και του Παναθηναϊκού από τη διοργάνωση αλλά αυτό αφορά το σύνολο όσων έχουν ειπωθεί για το ματς και όχι μόνο το φύλλο αγώνα. Σίγουρα ο κ. Γιαννακόπουλος θα κληθεί να αποδείξει όσα λέει, διαφορετικά...

Η τιμωρία λοιπόν του Δημήτρη Γιαννακόπουλου για την προσέγγισή του στα αποδυτήρια θεωρείται κάτι παραπάνω από πιθανή και κινδυνεύει με βαρύτατο χρηματικό πρόστιμο και απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα. Βαρύ χρηματικό πρόστιμο είναι πιθανό να κληθεί να πληρώσει και ο Παναθηναϊκός, αγώνες κεκλεισμένων των θυρών η μεταφορά έδρας μακριά από την Αθήνα) απειλείται και ο Παναθηναϊκός κυρίως για όσα έχουν καταγραφεί περί φραστικών επιθέσεων από τις court seats κατά των διαιτητών και τη χρήση λέιζερ.

Αυτές είναι μάλλον οι μικρότερες ποινές καθώς όπως προαναφέρθηκε αφορούν μόνο όσα αναφέρονται στο φύλλο αγώνα και όχι σε δηλώσεις που έγιναν μετά και ανακοινώσεις που εκδόθηκαν.