Ολυμπιακός: Ο Κάνααν μίλησε για το συμβόλαιο του (vid)

Ο Αϊζάια Κάνααν μίλησε στην ΕΡΤ3 για τα παιχνίδια του Ολυμπιακού με τη Μπαρτσελόνα, αλλά και για το θέμα του συμβολαίου του.

Ολυμπιακός: Ο Κάνααν μίλησε για το συμβόλαιο του (vid)

Ένα από τα πιο «καυτά» ονόματα της μπασκετικής αγοράς είναι ο Αϊζάια Κάνααν, του οποίου το συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό ολοκληρώνεται το ερχόμενο καλοκαίρι και ακόμα δεν έχουν πέσει οι υπογραφές. Ο Αμερικανός μίλησε στην ΕΡΤ3 και ρωτήθηκε για το θέμα του συμβολαίου του.

Τα σημαντικότερα σημεία της συνέντευξης του Αϊζάια Κάνααν:

Για τον Προμηθέα: Έχουμε ένα μεγάλο πλεονέκτημα μπροστά μας, όλη η ομάδα είναι καλά προετοιμασμένη. Θέλαμε ένα τέτοιο παιχνίδι. Ο Προμηθέας διαθέτει κάποια καλά γκαρντ, παίζουν σε up tempo. Ήταν ένα καλό τεστ, τώρα πρέπει να ετοιμαστούμε για τον πρώτο γύρο.

Για την Μπαρτσελόνα: Θα είναι δυναμικό παιχνίδι, θα έχει διαφορετικούς τύπους στρατηγικής. Έχουν καλούς παίκτες στην ομάδα τους. Να παίξουμε σκληρά με αυτοπεποίθηση, να μείνουμε ενωμένοι. Όλα τα υπόλοιπα τα πλάνα του αγώνα οι στρατηγικές… Το να μείνουμε ενωμένοι είναι το σημαντικότερο.

Για το συμβόλαιο του: Όλοι ξέρουν ότι δουλειά μου τώρα είναι να κερδίζουμε όσα παιχνίδια μπορούμε, να συνεχίσω να κάνω πράγματα που φέρνουν επιτυχία στην ομάδα και για τον εαυτό μου. Δεν έχω απαντήσεις σήμερα. Αυτή τη στιγμή θέλω να είμαι συγκεντρωμένος στην κρισιμότερη στιγμή της σεζόν. Ο ατζέντης μου ξέρει πότε είναι η στιγμή να συζητήσουμε γι' αυτό και όταν έρθει θα είμαι έτοιμος.

Για το αν πει ο Ολυμπιακός ότι θα μείνει: Αν το πει αυτό θα το αγαπήσω, αλλά τώρα θέλω να κερδίζω τα παιχνίδια και να βοηθήσω την ομάδα να τελειώσει δυνατά.

Δείτε όλη τη συνέντευξη του Κάνααν