Ερυθρός Αστέρας: Παραμένει ο Σφαιρόπουλος - Τι είπε ο Τσόβιτς για Βιλντόζα και Σχορτσιανίτη

Παραμένει στον Ερυθρό Αστέρα σύμφωνα με τον πρόεδρο Τσόβιτς ο Γιάννης Σφαιρόπουλος. Τι είπε για Βιλντόζα αλλά και... Σχορτσιανίτη.

Ερυθρός Αστέρας: Παραμένει ο Σφαιρόπουλος - Τι είπε ο Τσόβιτς για Βιλντόζα και Σχορτσιανίτη

Αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε ο πρόεδρος του Ερυθρού Αστέρα Νεμπόισα Τσόβιτς σε ΜΜΕ της Σερβίας.

Ο πρόεδρος των «ερυθρόλευκων» του Βελιγραδίου αναφέρθηκε στην παραμονή του Γιάννη Σφαιρόπουλου στην ομάδα, ενώ σχολίασε και την «κόντρα» Βιλντόζα-Αταμάν. Επιπλέον αποκάλυψε μια ιστορία από το παρελθόν όπου ο Ράντονιτς μπλόκαρε τη μεταγραφή του Σοφοκλή Σχορτσιανίτη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τον Σφαιρόπουλο: «Όταν ήρθε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, μας είπε: “Προς το παρόν θα παίξουμε το ρόστερ που έχουμε και βλέπουμε…”. Στη συνέχεια, η αγορά άνοιξε και έκανε τις επιλογές του. Δεν νομίζω ότι ήταν λάθος η απόκτηση του Φρέντι Γκιλέσπι. Μόνο το ματς με την Παρτίζαν που έκανε, μου αρκεί. Ο Σφαιρόπουλος είναι ένας καλός προπονητής και πιστεύω ότι κάνει πολύ καλή δουλειά. Τώρα που θα κάνει τις επιλογές του για τη νέα σεζόν, τότε θα μπορούσε να μιλήσουμε με διαφορετικό τρόπο».

Για Βιλντόζα-Αταμάν: «Πως φέρονται οι προπονητές στους παίκτες μου φέρνουν οι διοικήσεις; Το πιο πρόσφατο παράδειγμα είναι ο Βιλντόσα στον Παναθηναϊκό. Ο Αταμάν τον έβαλε στην άκρη, παρά το γεγονός ότι ο Γιαννακόπουλος είναι πανίσχυρος»

Για Σχορτσιανίτη: «Υπάρχει και το παράδειγμα του “Baby Shaq”. Τότε, τον είχα πείσει να έρθει στην ομάδα, αλλά ο Ντέγιαν Ράντονιτς δεν τον ήθελε. Θέλαμε να κάνουμε μία μεταγραφή για το μάρκετινγκ. Θυμάστε τι είχαμε κάνει τότε. Στη συνέχεια, πλήρωσα 90.000 ευρώ για να αποχωρήσει και κάλυψα όλα τα έξοδα. Ο προπονητής αποφασίζει ποιος παίκτης θα παίζει».