Αταμάν: «Τι ακριβώς συνέβη με τον Γιώργο Μπαρτζώκα...»

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Εργκίν Αταμάν μίλησε σε τουρκικό Μέσο για όσα συνέβησαν με τον Γιώργο Μπαρτζώκα μετά τη λήξη του αγώνα με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ.

Αταμάν: «Τι ακριβώς συνέβη με τον Γιώργο Μπαρτζώκα...»

Στο «Haber Turk» μίλησε ο Εργκίν Αταμάν, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και σε όλα όσα συνέβησαν μετά το τέλος του πρόσφατου αγώνα στο ΟΑΚΑ ανάμεσα σε Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός.

Συγκεκριμένα, μίλησε για την ένταση που φάνηκε ότι υπήρχε με τον Γιώργο Μπαρτζώκα.

Αναλυτικά όσα είπε:

*** «Στο πρωτάθλημα έχουμε κερδίσει τον Ολυμπιακό τρεις φορές και είμαστε πρώτοι με μία μόνο ήττα. Έχουμε πάρει ένα σημαντικό πλεονέκτημα. Στα ΜΜΕ φάνηκε σαν να είχαμε μια λογομαχία με τον Μπαρτζώκα, αλλά δεν είναι έτσι η κατάσταση. Στην πραγματικότητα δεν είχαμε διαφωνία. Έκανε έντονες παρατηρήσεις στους διαιτητές κατά τη διάρκεια του αγώνα. Υπήρχε ένα αμοιβαίο πείραγμα».

*** «Στο τέλος του αγώνα έσφιξα το χέρι του Μπαρτζώκα. Δεν ήθελα να προσβάλω τους οπαδούς του Ολυμπιακού. Είδα τον Μπαρτζώκα να επιτίθεται φραστικά στον μάνατζερ της ομάδας μας. Είχαμε μια έντονη κουβέντα, του είπα αυτό που έκανε ήταν λάθος. Μου είπε, "Δεν βιώνεις τα ίδια πράγματα στο γήπεδο της Φενερμπαχτσέ;" Του είπα ότι δεν έμπαινα σε διαδικασία να τσακωθώ όταν ήμουν εκεί και ότι προσπαθούσα να είμαι προσεκτικός. Με τον Μπαρτζώκα είμαστε καλοί φίλοι, δεν έχουμε κανένα πρόβλημα. Καθόμαστε εδώ μαζί και κουβεντιάζουμε».