H Euroleague ανοίγει πειθαρχική έρευνα για τις απειλές Γιαννακόπουλου στους διαιτητές

Οι Πέρεθ, Πατέρνικο και Ζαμοϊσκι θα εξεταστούν από τον δικαστή της EuroLeague και η διοργανώτρια αρχή ανοίγει πειθαρχική έρευνα για τα όσα δήλωσε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος. 

H Euroleague ανοίγει πειθαρχική έρευνα για τις απειλές Γιαννακόπουλου στους διαιτητές

Οι Μιγκέλ Πέρεθ (Ισπανός), Καρμέλο Πατέρνικο (Ιταλός) και Γιάκουμπ Ζαμοϊσκι (Πολωνός), δεν δίστασαν να καταγράψουν στο φύλλο αγώνα της αναμέτρησης Παπαναθηναϊκός - Ολυμπιακός τα σοβαρά περιστατικά που σημειώθηκαν κατά την διάρκεια της αναμέτρησης.

Οι τρεις διαιτητές, πέρα από τις βρισιές και τις χειρονομίες που δέχτηκαν από φίλους του Παναθηναϊκού που βρίσκονται στις πρώτες θέσεις, έγραψαν πως ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος τους επιτέθηκε στην ανάπαυλα του ημιχρόνου, σχολιάζοντάς τους πως δέχθηκαν δωροδοκία από την ομάδα του Ολυμπιακού, κάτι που επιβεβαιώνεται και από την πλευρά των "πρασίνων".

Αυτές οι δηλώσεις είναι σοβαρές, το φύλλο αγώνα «ζεματάει» και η EuroLeague δεν θα αφήσει όλα αυτά τα θέματα να περάσουν στα... ψιλά. Η διοργανώτρια αρχή, λοιπόν, θα ανοίξει πειθαρχική έρευνα για το θέμα και οι διαιτητές του αγώνα θα εξεταστούν από τον ανεξάρτητο δικαστή του πρωταθλήματος.