Κάνααν: «Κάνω τα πάντα για να βοηθήσω την ομάδα...»

Αφού έβαλε 27 πόντους κι έριξε στο ...καναβάτσο τη Φενέρμπαχτσε ο μεγάλος πρωταγωνιστής της νίκης (στην παράταση) του Ολυμπιακού, επί των Τούρκων Αϊζάια Κάνααν δήλωσε ότι «Κάνω τα πάντα για να βοηθήσω την ομάδα, το ξέρουν οι συμπαίκτες μου και ο προπονητής"

Κάνααν: «Κάνω τα πάντα για να βοηθήσω την ομάδα...»

Πιστός... στρατιώτης του Ολυμπιακού δήλωσε ο Αϊζάια Κάνααν στις δηλώσεις του, στη NOVA, μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Φενέρμπαχτσε όπου έβγαλε... 27αρι!

Όπως τόνισε είναι πάντα εκεί για την ομάδα του.

Οι δηλώσεις του αναλυτικά:

Αρχικά για το δεύτερο γύρο των «ερυθρολεύκων»

«Όλα εξαρτώνται από το μομέντουμ. Η ομάδα το αξιοποίησε, στο δεύτερο γύρω προς το τέλος της κανονικής περιόδου. Είχαμε πολλά σκαμπανεβάσματα, πολλούς τραυματισμούς κατά τη διάρκεια της σεζόν, για πρώτη φορά είχαμε τους πάντες».

Eξάλλου επί προσωπικού δήλωσε:«Είμαι αγωνιστής, κάνω τα πάντα για να βοηθήσω την ομάδα, το ξέρουν οι συμπαίκτες μου και ο προπονητής μας. Ευχαριστώ τον Θεό που μου δίνει δύναμη και ενέργεια γι' αυτά τα παιχνίδια».

Για την ανασκόπηση της φετινής σεζόν: "Ήταν τρελή, μία μακρά σεζόν, με πολλά σκαμπανεβάσματα. Προσπαθήσαμε να δώσουμε ό,τι έχουμε".

Για το αν είναι αισιόδοξος για τα playoffs: "Φυσικά, υπάρχουν πολύ καλές ομάδες στα playoffs, θα δούμε κάθε παιχνίδι τη φορά".

TAGS

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ