Euroleague: Όλα τα ζευγάρια, οι διασταυρώσεις και η πιθανότητα σύγκρουσης «αιωνίων»

Ο νικητής του ζευγαριού Μακάμπι - Μπασκόνια θα διασταυρωθεί με τον Παναθηναϊκό στα play off της EuroLeague. Αναλυτικά όλα τα ζευγάρια και οι διασταυρώσεις.

Euroleague: Όλα τα ζευγάρια, οι διασταυρώσεις και η πιθανότητα σύγκρουσης «αιωνίων»

Ολοκληρώθηκε η κανονική περίοδος της EuroLeague και πλέον τη σκυτάλη παίρνουν τα play in της διοργάνωσης. Ο Παναθηναϊκός τερμάτισε δεύτερος στην κατάταξη και έτσι θα παίξει με το ζευγάρι των ομάδων που τερμάτισαν στην έβδομη και στην όγδοη θέση αντίστοιχα.

Αυτό σημαίνει πως οι «πράσινοι» θα διασταυρωθούν με το νικητή του ζευγαριού Μακάμπι Τελ Αβίβ - Μπασκόνια, έτσι όπως προέκυψε μετά το τέλος της regular season.

Την Τρίτη (16/4) θα γίνει ο αγώνας των δύο ομάδων στο Βελιγράδι, αφού η ομάδα του Κάτας δεν αγωνίζεται στο Ισραήλ, λόγω της έκρυθμης κατάστασης που επικρατεί στη χώρα με τον πόλεμο στη Λωρίδα της Γάζας.

Η ομάδα που θα αναδειχθεί νικήτρια, τότε θα περάσει στα play off, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει με μειονέκτημα έδρας τον Παναθηναϊκό.

Τα ζευγάρια των play off:

1. Ρεάλ Μαδρίτης - 8. Μακάμπι ή Μπασκόνια ή Εφές ή Βίρτους
2. Παναθηναϊκός - 7 Μακάμπι ή Μπασκόνια
3. Μονακό - 6. Φενέρμπαχτσε
4. Μπαρτσελόνα - 5. Ολυμπιακός

Τα ζευγάρια των play in:

7. Μακάμπι Τελ Αβίβ - 8. Μπασκόνια
9. Αναντολού Εφές - 10. Βίρτους Μπολόνια

*Ο νικητής του 7-8 θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό. Ο ηττημένος θα υποδεχθεί τον νικητή του Αναντολού - Βίρτους Μπολόνια και ο νικητής αυτού του ζευγαριού θα παίξει με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Οι διασταυρώσεις στο Final Four:

1. Ρεάλ ή Μακάμπι ή Μπασκόνια ή Εφές ή Βίρτους - 4. Μπαρτσελόνα ή Ολυμπιακός
2. Παναθηναϊκός ή Μακάμπι ή Μπασκόνια - 3. Μονακό ή Φενέρμπαχτσε