Οι Λιθουανοί αναφέρουν πως ο Έβανς απέρριψε πρόταση από τη Ζαλγκίρις λόγω Ολυμπιακού

Ο Κίναν Έβανς απέρριψε πρόταση ανανέωσης από τη Ζαλγκίρις και τονίζουν πως αυτό συνέβη επειδή έχει συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό. 

Οι Λιθουανοί αναφέρουν πως ο Έβανς απέρριψε πρόταση από τη Ζαλγκίρις λόγω Ολυμπιακού

Ο Κίναν Έβανς κάνει έξοχη σεζόν φέτος με τη Ζαλγκίρις. Ο 27χρονος Αμερικανός γκαρντ, δίνει ρεσιτάλ σε επίθεση και δημιουργία, έχοντας μέσον όρο 17,3 πόντους, με 52,5% στα δίποντα, 43,5% στα τρίποντα, συν 89,5% στις βολές. Σε όλα αυτά προσθέστε 3,9 ασίστ, 2,3 ριμπάουντ και 1,2 κλεψίματα, σε 27,2 λεπτά συμμετοχής.

Ο αθλητής μένει ελεύθερος το καλοκαίρι και η Ζαλγκίρις, σύμφωνα με τους Λιθουανούς, του έκανε πρόταση ανανέωσης. Όπως αναφέρουν, όμως, ο παίκτης απάντησε αρνητικά στην πρόταση ανανέωσης από τους «πράσινους» (με ετήσιες αποδοχές ύψους 1.500.000 ευρώ) επειδή έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με την ομάδα του Ολυμπιακού.

Σύμφωνα μάλιστα με τους Λιθουανούς, για τον παίκτη έχει δείξει ενδιαφέρον και η Φενέρμπαχτσε, αλλά διάθεση του παίκτη είναι να συνεχίσει την καριέρα του στο μεγάλο λιμάνι. Στον Πειραιά, πάντως, είχαν διαψεύσει πρόσφατα όλα αυτά τα σενάρια, τονίζοντας πως είναι συγκεντρωμένοι στην αγωνιστική δράση της ομάδας τους.