Μπαρτζώκας για Πίτερς: «Λογικό να δώσουν έκταση στο θέμα»

Για τη «διαμάχη» του με τον Άλεκ Πίτερς μίλησε μεταξύ άλλων ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας. Τι είπε για Μιλουτίνοβ-Πετρούσεφ.

Μπαρτζώκας για Πίτερς: «Λογικό να δώσουν έκταση στο θέμα»

Δηλώσεις από τη media day του Ολυμπιακού παραχώρησε ο Γιώργος Μπαρτζώκας που ρωτήθηκε για τη... μη χειραψία με τον Πίτερς στο παιχνίδι με το Περιστέρι, αλλά και την αγκαλιά που δόθηκε μετά.

«Ήταν λογικό το θέμα να πάρει έκταση από τους γνωστούς-αγνώστους. Βγήκε έτσι χθες μια φωτογραφία που είμαστε αγκαλιά. Το κάναμε για πλάκα, δεν είναι ότι είμαστε εχθροί, το κάναμε για να γελάσουμε.

Νομίζω ότι υπάρχουν στιγμές έντασης. Είμαι και εγώ άνθρωπος της έντασης, ασκώ λίγο πίεση την ώρα του παιχνιδιού στους γύρω μου και καμία φορά οι αντιδράσεις είναι τέτοιες. Από την άλλη, στα πλαίσια του αθλητισμού συμβαίνουν αυτά», δήλωσε χαρακτηριστικά τεχνικός των «ερυθρολεύκων».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο αν ο Ολυμπιακός θα επιλέξει αντίπαλο ενόψει των play-off, ενώ μίλησε και για την πορεία αποκατάστασης των Μιλουτόνοβ και Πετρούσεφ.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Συζητιέται αν εμείς θα επιλέξουμε αντίπαλο; Δεν νομίζω ότι διαχρονικά ο Ολυμπιακός το έχει κάνει ποτέ, ούτε θα το κάνει. Σεβόμαστε καταρχήν την προσπάθεια που έχουμε κάνει μέχρι τώρα. Έχουμε κάνει 21 νίκες στην Ευρωλίγκα. Θεωρούμε πολύτιμο για την ομάδα μας ότι για τρίτη συνεχόμενη χρονιά είμαστε στα playoffs και θα διεκδικήσουμε τις πιθανότητές μας να πάμε στο Final 4. Νομίζω ότι πρέπει να σεβαστούμε την προσπάθειά μας, τον αντίπαλο και τον κόσμο που έχει κάνει sold out εδώ και καιρό. Θα είναι ένα παιχνίδι με μεγάλη ένταση».

Για τους Μιλουτίνοβ-Πετρούσεφ: «Ιατρικά είναι καλά και οι δύο, αλλά επειδή προέρχονται από απουσία μηνών και κοντά στον ένα μήνα ο Πετρούσεβ, είναι διαφορετικό να είσαι υγιής και να είσαι σε φόρμα για ματς Ευρωλίγκας σε αυτό το επίπεδο. Θα δούμε και τη σημερινή προπόνηση και θα αποφασίσουμε αν θα είναι ένας από τους δύο ή και οι δύο. Αυτή τη στιγμή ο Φίλιπ είναι πιο πίσω, ουσιαστικά έχει κάνει μιάμιση - δύο ομαδικές προπονήσεις και καταλαβαίνετε ότι είναι δεν είναι στην ίδια φόρμα με τους άλλους. Χρειάζεται μερικές μέρες ακόμα».