O Λαρεντζάκης ζήτησε τη φανέλα του Μίλος και τον εκθείασε

O Γιαννούλης Λαρεντζάκης ζήτησε τη φανέλα του Μίλος Τεόντοσιτς και τον εκθείασε μιλώντας σε ΜΜΕ της Σερβίας. 

O Λαρεντζάκης ζήτησε τη φανέλα του Μίλος και τον εκθείασε

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης ήταν εκ των πρωταγωνιστών της νίκης του Ολυμπιακού επί του Ερυθρού Αστέρα. Ο Έλληνας διεθνής γκαρντ, μετά το τέλος της αναμέτρησης, πήγε στα αποδυτήρια τη σερβικής ομάδας. Ζήτησε τη φανέλα του Μίλος Τεόντοσιτς, τον οποίο και εκθείασε σε δηλώσεις του σε σερβικό ΜΜΕ.

Για τον Τεόντοσιτς: «Ο Μίλος (σ.σ. Τεόντοσιτς) είναι σπουδαίος παίκτης. Μου αρέσει το στιλ του και τον σέβομαι πολύ. Κάπου διάβασα ότι αυτή μπορεί να είναι η τελευταία του σεζόν, οπότε έπρεπε να πάρω μια φανέλα. Ήμουν πολύ μικρός για να τον γνωρίσω όταν έπαιζε στον Ολυμπιακό, αλλά θυμάμαι τρελές πάσες και σπουδαία παιχνίδια. Μου αρέσει πολύ ως παίκτης και ήταν τιμή μου που έπαιξα απέναντί του».

Για το παιχνίδι: «Μια πολύ σημαντική νίκη, ειδικά τώρα στο τέλος της κανονικής περιόδου. Αυτή η νίκη μας εξασφάλισε τα playoffs, οπότε τώρα πάμε στο επόμενο παιχνίδι».

Για τους πιθανούς αντιπάλους στα playoffs: «Δεν κοιτάμε τόσο μακριά. Κοιτάμε μόνο το επόμενο παιχνίδι. Έτσι το έχουμε στο μυαλό μας».

Για τους Μιλουτίνοβ και Πετρούσεβ: «Ο Νικόλα (σ.σ. Μιλουτίνοβ) είναι ένας πολύ καλός μου φίλος. Επιτέλους επέστρεψε. Πιστεύω ότι θα επιστρέψει στο επόμενο παιχνίδι, που θα είναι ένα μεγάλο όπλο για εμάς. Ο Φίλιπ (σ.σ. Πετρούσεβ) επιστρέφει από τραυματισμό και θα είναι σύντομα κοντά μας. Έχει μεγάλο ταλέντο και δυνατότητες μας βοηθάει πολύ».

Για τη σύνδεση των οπαδών του Ολυμπιακού με εκείνους του Ερυθρού Αστέρα: «Ξέρω πολύ καλά ότι οι οπαδοί έχουν έναν αδελφικό δεσμό. Στο Βελιγράδι το κοινό είναι πάντα φιλικό απέναντί μας και το ευχαριστώ γι' αυτό».

Για τον Σφαιρόπουλο: «Πιστεύω ότι είναι πολύ καλός προπονητής. Έχει υπέροχες ιδέες για το μπάσκετ. Ήρθε στον Ερυθρό Αστέρα στα μέσα της σεζόν, κάτι που δεν είναι εύκολο και είμαι πεπεισμένος ότι την επόμενη σεζόν θα είναι πολύ καλύτερος από αυτήν».

Για τον Μπολομπόι: «Παίζει πολύ καλά, γιατί είναι μεγάλος μπασκετμπολίστας. Τον σέβομαι ως παίκτη, αλλά και ως άνθρωπο. Έχει διαφορετικό ρόλο στον Ολυμπιακό και όσο έπαιζε για εμάς έδωσε το 100% και μας βοήθησε πολύ να φτάσουμε στον τελικό της Euroleague».