Εφές Αναντολού: Δεν κάνει πρόταση στον Λάρκιν

Η Εφές Αναντολού δεν περιλαμβάνει τον Σέιν Λάρκιν στα πλάνα της για τη νέα σεζόν και δεν σκοπεύει να του καταθέσει πρόταση ανανέωσης

Εφές Αναντολού: Δεν κάνει πρόταση στον Λάρκιν

Ο Σέιν Λάρκιν δεν φαίνεται να περιλαμβάνεται στα πλάνα του Τσάβι Πασκουάλ και η διοίκηση της Εφές Αναντολού δεν σκοπεύει να καταθέσει πρόταση ανανέωσης στον Αμερικανό γκαρντ.

Το καλοκαίρι μπορεί να αργεί ακόμα, τουλάχιστον ημερολογιακά, τα μεταγραφικά σενάρια όμως έχουν ήδη αρχίσει και το καλοκαίρι αναμένεται ιδιαιτέρως… καυτό.

Σύμφωνα με ισπανικό δημοσίευμα, ο Σέιν Λάρκιν αναμένεται να μείνει ελεύθερος, μετά το τέλος της σεζόν, αφού στην Εφές έχουν αποφασίσει να μην του καταθέσουν πρόταση για ανανέωση της συνεργασίας τους.

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με το encestando.es, η Αναντολού Εφές δεν έχει καταθέσει πρόταση για την ανανέωση του συμβολαίου, το οποίο ολοκληρώνεται το καλοκαίρι.

Μάλιστα στο ίδιο δημοσίευμα τονίζεται πως ήδη η Ρεάλ Μαδρίτης και η Μπαρτσελόνα είναι έτοιμες να χτυπήσουν την πόρτα του παίκτη της πρωταθλήτριας Τουρκίας, ενώ κάποιες άλλες ομάδες έχουν ήδη εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους.