Oλυμπιακός: Ψάχνει το καλό του χέρι ο Κάνααν

Ο Αϊζάια Κάνααν ξεκίνησε εντυπωσιακά τη σεζόν, αλλά το τελευταίο διάστημα έχει χάσει τη σταθερότητά του πίσω από τα 6,75 μέτρα. 

Oλυμπιακός: Ψάχνει το καλό του χέρι ο Κάνααν

Ο Αϊζάια Κάνααν κάνει εξαιρετική σεζόν φέτος. Έχει βρει ρυθμό στην επίθεση, έχει κάνει το βήμα μπροστά, απειλεί περισσότερο το αντίπαλο καλάθι, ενώ παρουσιάζεται και πιο εύστοχος. Είναι χαρακτηριστικό πως ως ένα σημείο στη σεζόν, αριθμούμε πάνω από 50% στο τρίποντο.

Τώρα το ποσοστό έχει πέσει ελαφρώς στο 43,8% (78/178), αλλά και πάλι πρόκειται για μία υψηλή απόδοση σε ευστοχία πίσω από τα 6,75 μέτρα. Στα τελευταία 4 παιχνίδια της ομάδας, όμως, στην Ευρωλίγκα, κόντρα σε Παναθηναϊκό (1/8), Εφές (3/8), Βιλερμπάν (1/5) και Παρτιζάν (2/5) δεν παρουσιάζεται ιδιαίτερα εύστοχος.

Συνολικά σε αυτές τις αναμετρήσεις, έχει μέσον όρο 26,9% (7/26) στο τρίποντο. Έχει λείψει από τους Πειραιώτες το καλό του χέρι από την περιφέρεια και η ομάδα θα το χρειαστεί ενόψει της συνέχειας. Συνολικά φέτος αριθμεί μέσον όρο στην επίθεση 11,8 πόντους και είναι ο δεύτερος σκόρερ της ομάδας πίσω από τον (13,9 πόντοι) Άλεκ Πίτερς.