Ρούντι Φερνάντεθ: Σταματάει στο τέλος της σεζόν

Την απόφασή του να αποχωρήσει από την ενεργό δράση στο τέλος της φετινής αγωνιστικής περιόδου γνωστοποίησε ο Ρούντι Φερνάντεθ.

Ρούντι Φερνάντεθ: Σταματάει στο τέλος της σεζόν

Τους τελευταίους μήνες της μπασκετικής του καριέρας διανύει ο Ρούντι Φερνάντεθ, καθώς ανακοίνωσε πως στο τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου θα κρεμάσει τα παπούτσια του και θα αποχωρήσει από την ενεργό δράση. Ανήμερα των γενεθλίων του ο 39χρονος Ισπανός γκαρντ της Ρεάλ Μαδρίτης, είπε:

«Έχω ακόμα μερικούς μήνες για να απολαύσω το παιχνίδι. Είναι μία δύσκολη λέξη. Είμαι ήδη μεγάλος και έχω αρχίσει να σκέφτομαι άλλα πράγματα, όπως η οικογένεια. Έχω μερικούς μήνες ακόμα μπροστά μου και ελπίζω να βοηθήσω όσο μπορώ.

Έχω μιλήσει με τον σύλλογο και ήθελα αυτό να γίνει έτσι ακριβώς, σε συνέντευξη Τύπου. Έχω νιώσει μεγάλη αγάπη και αυτό είναι το τέλος, αλλά έχω ακόμα μερικούς μήνες για να απολαύσω το παιχνίδι με τους συμπαίκτες μου. Δυστυχώς στον αθλητισμό υπάρχουν και τραυματισμοί. Όταν χτύπησα σοβαρά μου είχαν πει ότι έχω 3-4 χρόνια μπροστά μου, αλλά έμεινα πολλά περισσότερα. Νιώθω προνομιούχος που έφτασα μέχρι εδώ».